Αγγελίες    Επικοινωνία

Μεσολόγγι και Ιεράπετρα συναντήθηκαν μουσικά στο "Κάρμα"
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Δυο εξαιρετικοί καλλιτέχνες ένωσαν τα ταλέντα τους στο νέο τους συγκρότηµα και κατακτούν τις µουσικές σκηνές

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 13/07/2017

 

Ο Μεσολογγίτης, Σάκης Μπιλάλης και η Γεραπετρίτισσα, Πόλυ Πολένα, συναντήθηκαν, μετά από δυο ξεχωριστές μουσικές πορείες και δημιούργησαν το συγκρότημα «Κάρμα», με το οποίο εμφανίζονται από το 2016. Πρόκειται για δυο μουσικούς με μεγάλη εμπειρία και διαδρομή στον ποιοτικό μουσικό χώρο.

Μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ, αναφέρονται στην μεγάλη πορεία τους και στα μελλοντικά τους σχέδια. Μιλούν για τις συνεργασίες τους, με μεγάλους μουσικοσυνθέτες και τεράστια ονόματα της μουσικής. Στο αίμα τους έτρεχε η μουσική από μικρή ηλικία, με πολύ κόπο και προσπάθεια έκαναν τα όνειρα τους πραγματικότητα και σήμερα έχουν κοινή πορεία.

 

 

Ξεκινώντας θα θέλαμε να μας συστηθείτε. Τι είναι το «Κάρμα»;

Πόλυ Πολένα. Το «Κάρμα» ήταν μια σκέψη, όταν ψάχναμε ένα όνομα για το συγκρότημα και καταλήξαμε ότι μάλλον ήταν το κάρμα μας κάποια στιγμή να κάνουμε αυτό που κάναμε. Το «Κάρμα» αποτελείται από τον Σάκη Μπιλάλη και εμένα την Πόλυ Πολένα. Σε πολλά από τα κομμάτια μας έχει γράψει τους στίχους και τη μουσική ο Σάκης, εγώ έχω γράψει στίχους και μουσική σε ένα κομμάτι. Μουσική και στίχους σε άλλα κομμάτια έχουν γράψει, ο Δημήτρης Πολένας, ο Βασίλης Τσικρικωνάκης και ο Θανάσης Ευσταθόπουλος.

Σάκης Μπιλάλης. Έχουμε επίσης δυο τραγούδια με μουσική ενορχήστρωση Γιάννη Νικολάου, στο ένα από τα οποία τους στίχους έγραψα εγώ και στο cd το ερμηνεύουμε ντουέτο με το Γιάννη. Το άλλο κομμάτι «Εμείς θα φτάσουμε ψηλά», είναι γραμμένο ειδικά για εμάς από την Μαρία Παπαδάκη, που γράφει για τον Νικολάου και τον Κότσιρα. Ένα κομμάτι που έχουμε επιλέξει με τον συνεργάτη μου, Γιώργο Βασιλόπουλο, έχει γράψει ο ίδιος τη μουσική και τον στίχο, και είναι το «Σε λένε Χριστίνα». Σε ένα άλλο τη μουσική έχει γράψει ο Ιούλιος Διακογιάννης και τους στίχους εγώ. Είναι το «Χίλιοι στίχοι για σένα». Ένα πολύ ωραίο κομμάτι, το «Φοβάμαι», είναι του Τέρυ Γοντικάκη που από λαϊκό στυλ, το προσάρμοσε σε ροκ μπαλάντα.

 

Το συγκρότημα πότε ξεκίνησε;...

 Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 13/07 σε όλα τα περίπτερα του νομού

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία