Αγγελίες    Επικοινωνία

Λευκάδα: Παρ' ολίγον τραγωδία με 16χρονο στον Αη Γιάννη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Παρ ολίγον να εξελιχθεί σε τραγωδία το μπάνιο που πήγε να κάνει με την αδερφή του ένα 16χρονο αγόρι.

Κάποια στιγμή και ενώ τα κύματα στον Αη Γιάννη ήταν τέτοια που έπρεπε να ξέρεις καλό μπάνιο ο 16χρονος βρέθηκε στη θάλασσα και έχασε τις αισθήσεις του. 

Οι φωνές της αδερφής του κινητοποίησαν τους λουόμενους που κατάφεραν να το βγάλουν από τη θάλασσα. Από το απόγευμα μέχρι αυτή την ώρα οι γιατροί στο νοσοκομείο έδωσαν μάχη για να καταφέρουν να το επαναφέρουν. Αυτή την ώρα γίνεται διακομιδή του 16χρονου στα Γιάννενα και ελπίζουμε όλοι για το καλύτερο.

 Ο 16χρονος όμως δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό χθες που τα κύματα ήταν μεγάλα. 

Στα Πευκούλια το απόγευμα χρειάστηκε η παρέμβαση και πάλι λουομένων για να μπορέσουν να βγάλουν από τη θάλασσα μία μητέρα με το παιδί της. Στο μεταξύ αν δούμε πόσοι ναυαγοσώστες είναι στις παραλίες μας θα καταλάβουμε γιατί πέρυσι είχαμε κάνει θέμα σχετικά με τους ναυαγοσώστες. Όταν πριν μερικά χρόνια είχαμε σχεδόν σε κάθε παραλία και τώρα πλέον έχουμε δύο στο Κάθισμα (τον ένα τον πληρώνουν οι επαγγελματίες) και ένα στον Άη Γιάννη.

Πηγή: lefkadapress.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία