Αγγελίες    Επικοινωνία

Χωρίς αποχή, μα με σκέψη...

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Του Γ. Απτεραίου

Οι κάλπες είναι προ των πυλών μας πια! Να διευκρινίσουμε, λοιπόν, κάποια πράγματα, αν και αυτονόητα, και "καλή κάλπη!", που θα έλεγε και ο αείμνηστος Χάρρυ Κλυν:
1. Η αποχή δεν είναι η λύση των προβλημάτων μας. Την απουσία μας επωφελούνται όσοι προς ίδιον συμφέρον και εις βάρος μας τα διογκώνουν. 
2. Καμία εκλογική διαδικασία δεν είναι άνευ αξίας. Όλες είναι σημαντικές για το παρόν και το μέλλον μας και απαιτούν την παρουσία και την συμμετοχή μας, και οι δημοτικές και οι περιφερειακές εκλογές και οι ευρωεκλογές.
3. Πριν ψηφίσετε, εάν θεωρείτε τους εαυτούς σας αναποφάσιστους ή ότι όλοι οι σχηματισμοί/ υποψήφιοι είναι μια απ' τα ίδια, διαβάστε προσεχτικά τα ψηφοθηρικά δελτάριά τους και αναζητώντας τι πραγματικά κρύβεται πίσω τους διαλέξτε εκείνον που και μέχρι σήμερα και όχι μόνον προεκλογικά σάς θυμάται όχι με το μικρό σας όνομα, αλλά σεβόμενος τα δικαιώματά σας και τη νοημοσύνη σας ως πολιτών και ως ανθρώπων αντίστοιχα. 
4. Αν, μολαταύτα, δεν σας πείσει κανείς, ας ρίξετε λευκό και ας αναλάβετε υπεύθυνα τις συνέπειες της εν λόγω ψήφου...

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία