Αγγελίες    Επικοινωνία

Ξεκαθαρίζουμε και προχωράμε

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Είμαστε ξεσηκωμένοι εναντίον αυτής της κυρίαρχα διαμορφωμένης, πολύ άσχημης, αφόρητα αποπνικτικής, με αποφορά πολύπλευρης σήψης κατάστασης στον δήμο μας. Θέλουμε οι αγαπημένοι μας, οι οικογένειές μας και τα παιδιά μας να ζήσουν με αξιοπρέπεια σε έναν αξιοπρεπή δήμο. Έναν δήμο που δεν θα αποτελεί αντικείμενο πανελλήνιου χλευασμού και παράδειγμα προς αποφυγή. Που θα είναι γνωστός, πέρα των άλλων, για το πανηγύρι του Άη Συμιού και όχι για το πανηγύρι απατεώνων. Μετά την ακόμη μεγαλύτερη αποστροφή για την πολιτική και τα κοινά που μας έχουν προκαλέσει οι καιροσκόποι τυχοδιώκτες του δήμου, έχει έρθει η ώρα να ξαναπάρουμε το λόγο και να αναλάβουμε δράση. 

Αναδεικνύεται καθημερινά, πέραν των άλλων, το βάρος του κοινωνικού και πολιτικού εγκλήματος που διαπράττεται εναντίον του δήμου μας από την παρούσα δημοτική αρχή. Αν τους αφήσουμε να συνεχίσουν θα είμαστε άξιοι της τύχης μας. Δεν το πιστεύουμε όμως ότι μας αξίζει κάτι τέτοιο. Η σφοδρή επιθυμία της απαλλαγής κυριαρχεί απ' άκρη σ' άκρη στο δήμο μας. 

Είμαστε περήφανοι να είμαστε μαζί, με τις διαφορές μας, να δημιουργούμε μια νέα υγιή κοινωνικά και πολιτικά δημοτική κατάσταση. Καλούμε όλους, ανάλογα με τα μέσα και τις δυνατότητες, να ενωθούν μαζί μας. Ας πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Μη μένετε μόνοι, ενωθείτε μαζί μας. Ας οργανωθούμε δημοκρατικά, αυτόνομα και ανεξάρτητα. Ας ενωθούμε για να αλλάξουμε τουλάχιστον τα τοπικά μας πράγματα. Εάν συμφωνείτε στείλτε τις υπογραφές σας για το ψηφοδέλτιό μας. Μη διστάσετε να συζητήσετε και να διαμορφώσετε τις προτάσεις σας για την μεγάλη Συνέλευσή μας, που ήδη ετοιμάζουμε. 

Ο Καραπάνος και η παρέα του πρέπει να φύγουν, αλλά μας ενδιαφέρει και το μετά, η επόμενη μέρα. Τη συνδιαμορφώνουμε από σήμερα με ψυχή, με πνεύμα, "με λογισμό και μ' όνειρο" (Δ. Σολωμός). Με χρώμα. Όχι ξεψυχισμένα, άχρωμα, άγευστα και άοσμα. Ζήτω ο Ιερός Δήμος μας! Ζήτω η δύναμη του λαού, για τον λαό και από τον λαό!

 

Βασίλης Μπρούμας

ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ-ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία