Αγγελίες    Επικοινωνία

Π. Πιστιόλη: Σε κίνδυνο η εθνική μας ακεραιότητα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Για άλλη μια φορά χθες ο κ. Τσίπρας απέδειξε ότι το μόνο που τον νοιάζει είναι η παραμονή του στην εξουσία εξαντλώντας ακόμη και την τελευταία ημέρα, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε.

Επανέλαβε ότι αυτός ήταν που έβγαλε τη χώρα απ’ τα μνημόνια και ότι το μεγάλο ατού του είναι -άκουσον άκουσον- η οικονομία με όλα τα αρνητικά ρεκόρ που αυτή καταγράφει επί πρωθυπουργίας του. Δεν ακούσαμε όμως καμία κουβέντα απολύτως γι’ αυτόν που έφερε τον πραγματικό εκτροχιασμό της ελληνικής οικονομίας (2004-2009), δημιουργώντας και κρύβοντας ταυτόχρονα το δυσθεώρητο έλλειμμα του 15% και προκαλώντας έτσι την είσοδο της χώρας σε Μνημόνιο.

Καλύπτοντας λοιπόν τον Καραμανλή καλύπτει και τις δικές του ευθύνες για όλες αυτές τις αχρείαστες και παράλληλα καταστροφικές πολιτικές. Συνέταιροι με τον Καραμανλή στις πολιτικές, συνέταιροι και στις ευθύνες συνεχίζουν μαζί το ίδιο έργο. Όσον αφορά τον κυβερνητικό του εταίρο το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτοί θα συνεχίσουν το παιχνιδάκι τους ικετεύοντας ο ένας τον άλλο.

Αμετανόητος, λοιπόν, και εξαιρετικά ανάλγητος ο πρωθυπουργός αγνοεί και εμπαίζει τον Έλληνα πολίτη που στενάζει και ασφυκτιά καθημερινά μέσα σε συνθήκες οικονομικές εξαιρετικά άσχημες χωρίς να αχνοφαίνεται κάποιο σημείο ανάπτυξης.

Παράλληλα στον εθνικό τομέα διαμορφώνονται επικίνδυνες καταστάσεις που βάζουν σε κίνδυνο την εθνική ακεραιότητα αλλά και την ίδια τη δημοκρατία πυροδοτώντας ένα εκρηκτικό σκηνικό διχασμού που θα συνεχιστεί απ’ ό,τι φαίνεται μέχρι τις εκλογές με ατελείωτη παροχολογία αλλά και το σοβαρό ενδεχόμενο καταφυγής σ' ένα νέο μηχανισμό στήριξης.

Περσεφόνη Πιστιόλη

Υποψήφια βουλευτής ΚΙΝ.ΑΛ Αιτωλ/νίας

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία