Αγγελίες    Επικοινωνία

Π. Δασκαλάκης: Επιτυχηµένες οι φετινές εκδηλώσεις

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 12/04/2018

 

Με την ολοκλήρωση των Γιορτών Εξόδου για το 2018 µπορούµε πιστεύω, τουλάχιστον οι συµµετέχοντες σ’ αυτές ενεργά ή σαν θεατές, να κάνουµε την καλόβουλη κριτική µας και να πούµε τη γνώµη µας έχοντας ως σκοπό την διόρθωση των όποιων λαθών και την διατήρηση των καλώς γενοµένων.

Η προσωπική µου άποψη είναι πως και φέτος οι διοργανώσεις που έγιναν στα πλαίσια των Γιορτών Εξόδου ήταν και πολλές και ποιοτικές, και πως όλοι οι φορείς και σύλλογοι που συµµετείχαν σ’ αυτές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους αξίζοντας τα συγχαρητήριά µας.

Στο θέµα της Ποµπής, οι πολύ πετυχηµένες προηγούµενες χρονιές είχαν ως φυσικό επακόλουθο την έλευση 1000 και πλέον συµµετεχόντων στην Ποµπή του Σαββάτου του Λαζάρου και της Κυριακής των Βαΐων, µε αποτέλεσµα να χρειάζονται ακόµη περισσότερες φιλαρµονικές και µε τις ήδη υπάρχουσες να κάνουν φιλότιµες προσπάθειες να βγει ένα καλό αποτέλεσµα. Επιβλητική και µε σεβασµό η παρουσία σχεδόν όλων των τµηµάτων, όσων βέβαια ακολούθησαν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Η ταπεινή µου προσωπική γνώµη είναι πως οι φετινές Γιορτές Εξόδου ήταν ακόµη πιο επιτυχηµένες της προηγούµενης χρονιάς και σίγουρα, µε το "άνοιγµα" αυτό που έγινε µε την ζωντανή αναµετάδοση από την ΕΡΤ της Ανατίναξης του Χρήστου Καψάλη αλλά και µε την ζωντανή αναµετάδοση της Ποµπής απ’ το ΙΟΝΙΑΝ TV, του χρόνου θα πρέπει οι υπεύθυνοι να είναι πανέτοιµοι για τον ερχοµό ακόµη περισσοτέρων τµηµάτων που ασφαλώς και θα απαιτείται πλέον ακόµη περισσότερη δουλειά απ’ όλους.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ τον Δήµο Ι.Π. Μεσολογγίου, το Πνευµατικό Κέντρο, τον υπεύθυνο Ποµπής Μάκη Γιώτη και τους συνεργάτες του, το Κέντρο Λόγου & Τέχνης «ΔΙΕΞΟΔΟΣ», την Μητρόπολη, τους Συλλόγους Μεσολογγιτών Αττικής «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΥΜΕΩΝ», Βυρωνική Εταιρεία, Θυσία, Φίλοι της Βαλβείου Βιβλιοθήκης, Ο ΛΙΑΡΟΣ, Διον. Σολωµός, Φίλοι του Ραδιοφώνου, Αδελφότητα Απογόνων των Ελεύθερων Πολιορκηµένων και όλους όσους ακόµη συνετέλεσαν στην επιτυχία των Γιορτών Εξόδου, δίνοντας για µια ακόµη φορά το µήνυµα σε όλη την ανθρωπότητα πως ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

Με εκτίµηση

Δασκαλάκης Πάνος

Πρόεδρος Λαογραφικού Συλλόγου Ευηνοχωρίου "ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ"

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία