Αγγελίες    Επικοινωνία

Δ. Μακρής: Η προδοσία έχει χρώμα κόκκινο με πινελιά ξεθωριασμένου μπλε

«Η Κύπρος κείται μακράν», η απόλυτη έννοια της προδοσίας

Οι πολιτικές ευθύνες του Καραμανλή ξεκινούν από το 1955, όταν ο Άγγλος πρέσβης Τσαρλς Πικ τηλεγραφούσε με ανακούφιση στο Λονδίνο πως ο νέος πρωθυπουργός δεν ανέφερε ούτε μία φορά τις λέξεις «Αυτοδιάθεση» και «Ένωση».

Αλλά και ως υπουργός της Ε.Ρ.Ε φέρεται να δήλωσε ότι «επί του Κυπριακού θα καταβάλλετο προσπάθεια εξουδετερώσεως των αντιδράσεων της κοινής γνώμης προς συμβιβαστική επίλυση τούτου» («Νεολόγος» Πατρών 21/12/1958).

Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής μαζί με τους Αβέρωφ και Μακάριο, εξέτρεψε τον αγώνα από την Ένωση, αντιμετωπίζοντας με αλλεργία ένα αίτημα που σε τελευταία ανάλυση ήταν παλλαϊκό και πανεθνικό.

Την άνοιξη του 1987 ο Ανδρέας Παπανδρέου, Πρωθυπουργός τότε, αποφάσισε να ανοίξει τον «φάκελο της Κύπρου» και συνέστησε Κοινοβουλευτική Επιτροπή που έλαβε καταθέσεις από όλους τους πρωταγωνιστές της περιόδου εκείνης, συμπεριλαμβανομένων των Γ. Παπαδόπουλου και Δ. Ιωαννίδη. 131 άτομα κατέθεσαν και η Επιτροπή κατέθεσε τα δύο πορίσματά της (ένα του ΠΑΣΟΚ και ένα της ΝΔ) στις 31/10/1988 στον Γιάννη Αλευρά, πρόεδρο, της Βουλής τότε.

Τα δύο πορίσματα ήταν πάνω από 250 σελίδες το καθένα, και ήταν για γέλια.

Ρίχνουν τις ευθύνες στους Αμερικανούς, στους Άγγλους, ακόμη και στους… Σοβιετικούς!

Φταίνε όλοι οι άλλοι και οι δυο «εθνάρχες», Καραμανλής και Μακάριος, δεν έχουν ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ!

Ο «φάκελος της Κύπρου» αντί να ανοίξει, όπως είχε υποσχεθεί ο Ανδρέας Παπανδρέου, έκλεισε οριστικά.

Κανείς δεν έμαθε τι κατέθεσαν οι πρωταγωνιστές της Κυπριακής τραγωδίας, Ιωαννίδης, Μπονανός, Αραπάκης, Παπανικολάου, Γεωργίτσης και υπόλοιποι.

Η Βουλή απαγορεύει μέχρι σήμερα, 30 χρόνια μετά, την πρόσβαση του οποιουδήποτε στο υλικό των καταθέσεων που έλαβε η Επιτροπή για τον «φάκελο της Κύπρου».

Οι καταθέσεις θεωρούνται άκρως απόρρητες και δεν πρόκειται να δουν το φως ούτε στα επόμενα 50 χρόνια και όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις ισχυρίζονται, ότι: «οι καταθέσεις αυτές δεν υπάρχουν διότι το πολιτικό κατεστημένο φρόντισε να τις πολτοποιήσει.

Δυστυχώς η Ελλάδα δεν κυβερνήθηκε ΠΟΤΕ μετά την Μεταπολίτευση από μια πραγματικά Πατριωτική Κυβέρνηση της λεγόμενης Δεξιας. Ας μην αυταπατόμαστε λοιπόν.

Από την «Κέντρο Αριστερά» του Καραμαν Αλη στην «Αριστερό κεντρώα» του αποστάτη από την κυβέρνηση του Πατρός του Ανδρέα Παπανδρέου.

Άνθρωποι απαίδευτοι, άνθρωποι με λιγοστό το πατριωτικό αίσθημα, άνθρωποι που αυτοεξορίστηκαν για να έρθουν σαν Εθνικοί σωτήρες εφόσον έτσι έκριναν οι Ξένες Μυστικές Υπηρεσίες που τους προωθούσαν!

Ξενόφερτοι απομεινάρια «οικογενειών» Οθωμανών, Γερμανών και της Παλαιάς Σταλινικής Κουλτούρας του Κουμμουνιστικού Σοβιέτ.

Οι κατευθυνόμενες οδηγίες από τα ξένα συμφέροντα που εξυπηρετούσαν πριόνιζαν σιγά σιγά και μελετημένα το Δένδρο του Ελληνισμού…

Το δένδρο για να πέσει δεν πέφτει με μια πριονιά αλλά με συνεχή πριόνισμα και αρκετό χρόνο.

Τα διέθεταν και τα δυο και τον χρόνο και το πριόνι...

Χειραγωγημένα ΜΜΕ ,σχολεία και πανεπιστήμια πλήρως εναρμονισμένα με την αριστερίζουσα προπαγάνδα, εργατοπατέρες σε όλα τα συνδικάτα φυσικά Αριστερών πεποιθήσεων ένα δήθεν ΚΚΕ που φαίνεται ότι παλεύει για την εργατική τάξη και τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, κυβερνήσεις φαινομενικά πλήρως Δημοκρατικά εναρμονισμένες και εκλεγμένες με την απόφαση του Ελληνικού Λαού (Ένα Παραμύθι καλά στημένο )απολάμβαναν την απόλυτη πλειοψηφία με ποσοστά αυτοδυναμίας, εναλλάσσοντας κυβερνήσεις με δήθεν άλλη πολιτική (διότι έπρεπε να φαίνεται η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!)

Φυσικά η πολιτική ήταν και είναι μια… ανθελληνική και Αριστερίζουσα!!!

Ο Ελληνικός λαός χειραγωγήθηκε με τον χρόνο την προπαγάνδα και την Πελατειακή σχέση με τα κόμματα της εξουσίας να έχει «κοντή μνήμη» και να σκέπτεται με την ΤΣΕΠΗ και ποτέ σχεδόν με Εθνική συνείδηση.

Από το «η Κύπρος κείται μακράν» στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ και τον Εβραίο Γερμανοδουλο Κ.Σημίτη πρωθυπουργού της χώρας που συμφώνησε στο σχέδιο των Αμερικανών να υποστείλει τη σημαία από εθνικό έδαφος και μετά, από το βήμα της Βουλής, να ευχαριστήσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Ο αρμόδιος υπουργός των Εξωτερικών Θ. Πάγκαλος γνωστός (Φιλότουρκος) άφησε να εννοηθεί πώς την ελληνική σημαία, το πανί όπως αποκάλεσε το εθνικό σύμβολο, δεν την υποστείλαμε, αλλά την πήρε ο… αέρας.

 Δεχθήκαμε δηλαδή να κατεβάσουμε την ελληνική σημαία από ελληνικό έδαφος.

Δεχθήκαμε τις «γκρίζες ζώνες» στο Αιγαίο που η Τουρκία ήθελε για να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας.

Εθνική ταπείνωση και προδοσία.

Από το 2010 μπήκαμε στην μετέπειτα Εθνική Τραγωδία και Προδοσία με το ΔΝΤ και τις Μνημονιακές κυβερνήσεις.

Είδαμε το παραμύθι των δήθεν διαφορετικών πολιτικών και αντιλήψεων να καταρρέει και να υπάρχουν συνεργασίες που ούτε κατά διάνυα δεν θα μπορούσαμε να ξεστομίσουμε κάποια χρόνια πίσω.

Νέα Δημοκρατία να συγκυβερνά με τον «Απόλυτο Εχθρό» το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ με το ΛΑΟΣ του ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ και η απόλυτη ξεφτίλα το ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΣΥΡΙΖΑ με τον Πάνο ΚΑΜΕΝΟ.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί!

Οι περισσότεροι αν όχι όλοι πέρασαν από την μεγάλη σχολή της Αριστεράς…

Άπαντες έχουν τον ΤΙΤΛΟ του αντιστασιακού έναν τίτλο που επιβάλλεται να έχεις όντας Αριστερουλης… ακόμα και ο γελοίος Κουλης Μητσοτάκης αυτό επικαλέστηκε σκορπώντας αρκετό γέλιο στο κοινοβούλιο…

Για αυτό Ελληνικέ λαέ ξύπνα από το παραμύθι που σου πούλησαν όλα αυτά τα χρόνια .

Ουδέποτε υπήρξε Δεξιά κυβέρνηση όπως σε έπεισαν οι Αριστεροί να πιστεύεις όλα αυτά τα χρόνια…

Η Προδοτική Αριστερά κυβερνούσε και συνεχίζει να κυβερνά…

Έλληνα τώρα ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που σε γέλασαν σε απογοήτευσαν έπαιξαν με τον κόπο τον ιδρώτα και τα όνειρά σου.

Τώρα πλέον ξέρεις πως η Προδοσία έχει χρώμα Κόκκινο με πινελιά ξεθωριασμένου Μπλε..

Σου δίνεται μια ευκαιρία να αποδείξεις ότι δεν είσαι πλέον ο «Ραγιάς» που αυτοί σε έκαναν να πιστεύεις ,σήκω επάνω βγες από την απογοήτευση που σε ώθησαν οπλίσου με την δύναμη που οφείλεις να έχεις ως γνήσιος Έλληνας μάζεψε όλες τις δυνάμεις που έχεις και βάλε εσύ τους τίτλους ΤΕΛΟΥΣ στο παραμύθι που σου πούλησαν…

Είναι πλέον στο χέρι σου ένωσε τις δυνάμεις σου με τους Έλληνες πατριώτες Εθνικιστές.

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε το χαμένο χαμόγελο στα χείλη των Ελλήνων, όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού, όλοι μαζί μπορούμε να αντισταθούμε στην προδοσία που συντελείτε από το ανθελληνικό κατεστημένο.

Όλοι μαζί ενωμένοι και αποφασισμένοι για μια Πατρίδα Ελεύθερη Ορθόδοξη για μια Ελλάδα που θα ανήκει σε όλους μα όλους τους Έλληνες.

Ελληνική Αυγή Ι.Π Μεσολογγίου
Επικεφαλής Δημοτικός Σύμβουλος
Μέλος Εθνικού Συμβουλίου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Δημήτριος Ε. Μακρής

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία