Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Σύλλογος Πανηγυριστών Ι.Π. Μεσολογγίου «Ο Αη-Συμιός» θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στην απερχόμενη Δημοτική Αρχή με επικεφαλής τον κ. Νίκο Καραπάνο για την πολύτιμη προσφορά στις δράσεις του Συλλόγου μας και την άψογη συνεργασία μας.

Παράλληλα, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους αιρετούς εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όλων των Συνδυασμών, για την έμπρακτη στήριξή τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Σας ευχόμαστε δύναμη και κάθε επιτυχία στα μελλοντικά σας σχέδια.
                                                                                     

Το Διοικητικό Συμβούλιο

“Περιζήτητος”

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Πολλές προτάσεις διαρρέεται ότι έχει δεχτεί ο πρώην δήµαρχος Μεσολογγίου που φαίνεται να αναζητά εναγωνίως πολιτικό µέλλον.

Στην αρχή ακουγόταν ότι θα αναλάβει διευθυντής στο πολιτικό γραφείο του Σπήλιου Λιβανού. Κατόπιν ήρθε η… πρόταση για την προεδρία των Αλυκών και έπειτα το µπαλάκι πήγε στο νοσοκοµείο και την φηµολογούµενη...

 

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Δεν κατάλαβε ότι έχασε;

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Ακάθεκτος συνεχίζει τα κατορθώµατα του ο πρώην δήµαρχος Νίκος Καραπάνος. Την 30/08/2019 ηµέρα ορκωµοσίας της νέας δηµοτικής αρχής, ως εκ του θαύµατος, συγκάλεσε το συµβούλιο του Δηµοτικού Λιµενικού Ταµείου για να ορίσει τον εαυτό του, ως εκπρόσωπο του Ταµείου στη γενική συνέλευση της Μαρίνας...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Μίκρυνε η… ποµπή!

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Εν ποµπή έφθασαν, ο πρώην δήµαρχος Ν. Καραπάνος και οι εκλεγµένοι µε την παράταξή του σύµβουλοι στον προαύλιο χώρο του Τρικούπειου, για την ορκωµοσία της νέας δηµοτικής αρχής, προφανώς για να κάνουν εντύπωση, αλλά και να δείξουν ότι...

 Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 05/09/2019

 

Αναβλήθηκε για τρίτη φορά η εκδίκαση της υπόθεσης του πρώην δημάρχου Παναγιώτη Κατσούλη, ο οποίος μηνύθηκε από τον Νίκο Καραπάνο, για υπεξαίρεση.

Πιο συγκεκριμένα το 2014 όταν ο κ. Καραπάνος ανέλαβε τα καθήκοντά του ως δήμαρχος Μεσολογγίου, κατέθεσε μήνυση κατά του προκατόχου του, κατηγορώντας τον ότι πήρε χρήματα από την Κοινωφελή Επιχείρηση χωρίς παραστατικά. Από τότε μέχρι σήμερα η υπόθεση έχει προσδιοριστεί τρεις φορές αλλά συνεχώς αναβάλλεται επειδή...

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στο φύλλο της ΑΙΧΜΗΣ που κυκλοφορεί από την Πέμπτη 05/09 σε όλα τα περίπτερα του νομού

Είχαμε την μεγάλη τιμή να υπηρετήσουμε τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Με την εντολή των πολιτών, ολοκληρώθηκε για εμάς χθες μια μεγάλη πορεία που διήρκησε 5 χρόνια.

5 Χρόνια γεμάτα πρωτόγνωρες εμπειρίες, προκλήσεις, εικόνες και συναισθήματα. Ζήσαμε καλές και κακές στιγμές. Στιγμές που έπρεπε να πάρουμε άμεσες αποφάσεις, χωρίς να υπολογίζεται το λεγόμενο πολιτικό κόστος. Ο χρόνος θα τις επιβεβαιώσει ή θα τις απορρίψει. Κατορθώσαμε να ελευθερώσουμε το Δήμο μας από χρόνια οικονομικά δεσμά που τον κρατούσαν καθηλωμένο και σήμερα να τον αποδίδουμε έχοντας διασφαλίσει όχι μόνο την βιωσιμότητά του αλλά και την προοπτική. Υλοποιήσαμε και συνεχίζονται έργα ύψους σχεδόν 50.000.000 ευρώ. Τίποτε δεν θα παραμένει στάσιμο όταν ολοκληρωθούν και τεθούν πλήρως στην διάθεση των συνδημοτών μας. Αναπτύξαμε κοινωνικές δομές που παραδίδουμε στην νέα δημοτική αρχή και πιο πριν στους πολίτες αυτού του Δήμου. Βγήκαμε από τα σύνορά μας κοινωνώντας σε κάθε κατεύθυνση τον πολιτισμό και την έννοια της Ιστορικότητάς μας.

Για όλα αυτά, θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους συνεργάτες μου αιρετούς εκπροσώπους, που στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων καταθέτοντας το σύνολο των δυνάμεών τους. Το ανθρώπινο δυναμικό – τους υπαλλήλους του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου για την υποδειγματική ευσυνειδησία τους. Στις δύσκολες στιγμές πραγματικά απέδειξαν τις ικανότητές και την συνέπειά τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ωστόσο θα ήθελα να απευθύνω και σε όλους ανεξαιρέτως τους συνδημότες μας. Γιατί η κρίση τους είναι αυτή που μας έκανε σοφότερους.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στον νέο Δήμαρχο Κώστα Λύρο και την νέα Δημοτική αρχή. Ο Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου κυρίες και κύριοι, δεν είναι ένας απλός φορέας τοπικής αυτοδιοίκησης στον οποίο γίνεται διοικητική διαχείριση. Είναι κάτι πολύ περισσότερο. Κάθε αιρετός εκπρόσωπός του θα πρέπει να τον θεωρήσει ως προέκταση της ίδιας της συνείδησής του. Κι αυτό γιατί πέρα από την τυπική πολιτική του διάσταση, φέρει έναν ύψιστο τίτλο. Έναν τίτλο που σπάει τα ανθρώπινα σύνορα κι έχει παγκόσμιο, πανανθρώπινο χαρακτήρα.

Θα είμαστε εδώ, παρόντες, από τη θέση στην οποία μας έταξε η κοινωνία. Θα ασκήσουμε τα καθήκοντά μας ως αντιπολίτευση, με εποικοδομητική διάθεση προασπίζοντας το έργο που παράχθηκε κι έχει ορίζοντα ολοκλήρωσης την επόμενη διετία.

Καλή δημοτική θητεία σε όλους.

Σελίδα 1 από 160

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία