Αγγελίες    Επικοινωνία

Στη Βόνιτσα η Έλενα Κουντουρά μετά από πρόσκληση του Δημήτρη Μασούρα
Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τι συμβούλεψε η Υπουργός Τουρισμού τον υποψήφιο Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας;

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στη Βόνιτσα βρέθηκε η Υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά μετά από πρόσκληση του υποψήφιου Δημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Δημήτρη Μασούρα, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την επίσημη επίσκεψη της Υπουργού στη γειτονική Λευκάδα, έσπευσε να την προσκαλέσει στην περιοχή.

Η Έλενα Κουντουρά που εξήρε το έργο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και του Δήμου Λευκάδας, κατά την επίσκεψή της στο νησί, σύμφωνα με τοπικά media, τόνισε την εξαιρετική συνεργασία των τεσσάρων τελευταίων χρόνων που απέδωσε μία τεράστια αύξηση 60% της τουριστικής κίνησης. Η απίστευτη αυτή άνοδος του τουρισμού της Λευκάδας όπως αποκάλυψε η Υπουργός οφείλεται εξ ολοκλήρου στην ενίσχυση της συνδεσιμότητας του αεροδρομίου του Ακτίου με περισσότερες απευθείας πτήσεις από περισσότερα αεροδρόμια του εξωτερικού και για μεγαλύτερο διάστημα του έτους.

Αυτό δηλαδή που δεν κατάφερε να καρπωθεί η περιοχή της Βόνιτσας που φιλοξενεί το αεροδρόμιο του Ακτίου, το κατάφερε η Λευκάδα. Ο Δημήτρης Μασούρας μοιράστηκε με την Υπουργό Τουρισμού το όραμα του για την ανάπτυξη του τουρισμού στο Δήμο Βόνιτσας-Ακτίου με έμφαση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και προώθηση της τοπικής γαστρονομίας. Ενώ, της τόνισε ότι ο Δήμος πρέπει να τρέξει πιο εντατικά τις υποδομές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο τουριστικό προϊόν της περιοχής, όπως η μαρίνα Παλαίρου, το τουριστικό καταφύγιο Βόνιτσας και η αναγνώριση της ιαματικής Τρύφου.

Η Έλενα Κουντουρά πρότεινε στον υποψήφιο Δήμαρχο να αξιοποιήσει τις δυνατότητες που προσφέρει η εφαρμογή της διεθνώς αναγνωρισμένης εθνικής στρατηγικής του Υπουργείου Τουρισμού για την ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού για τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να αυξηθεί η τουριστική κίνηση για να μπορέσει η περιοχή να κινητοποιήσει μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον που θα οδηγήσει σε αύξηση του κλινών, που θα εξασφαλίσει την μελλοντική ανάπτυξη του τουρισμού στην περιοχή. Ενώ, του επεσήμανε την εξαιρετική συνεργασία που διατηρεί με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Κατσιφάρα συνολικά για την περιφερειακή τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Ελλάδας.

Στη συνάντηση συμμετείχαν δεκάδες επαγγελματίες του τουρισμού, της εστίασης και του εμπορίου της Βόνιτσας.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία