Αγγελίες    Επικοινωνία

Πρώτη φορά στα χρονικά, πλήθος κόσμου στο Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου Παλαίρου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Πλήθος κόσμου φέτος, πρώτη φορά στα χρονικά τόσος κόσμος στο Μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου της Ζαβέρδας στον μέγα εσπερινό μετ' αρτοκλασίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα 25/10/2016 από τον εφημέριο της Παλαίρου πάτερ Κώστα Γατσούλη, τον π. Χρήστο Βέττα και άλλους ιερείς και ιεροψάλτη τον κ. Φραδέλο. 
Τα λεωφορεία και τα αυτοκίνητα έφταναν μέχρι κάτω χαμηλά κόντευαν στην επαρχιακή οδό Παλαίρου-Μύτικα. Απ’ όλα τα γύρω χωριά ήρθε πολύς κόσμος φέτος.

Ανάμεσα στον κόσμο μπροστά με τους ιερείς και η καλόγρια του Μοναστηριού Μητροφανεία. Ανάμεσα στο πλήθος ξεχωρίσαμε το Δήμαρχο Ακτίου Βόνιτσας Γεώργιο Αποστολάκη, τον πρόεδρο του Χωριού Δημήτρη Στάχτιαρη τον Αντιδήμαρχο Φραδέλο Κώστα το δημοτικό Σύμβουλο Γιώργο Κατσαμπίρη, τον πρώην δήμαρχο Σολδάτο Νίκο.


Ενώ ο Μπάμπης Δελαπόρτας μαγείρευε στο καζάνι στην είσοδο έξω από το Μοναστήρι μακαρονάδα με κρέας και μοίραζε στον κόσμο μαζί με τα άλλα παιδιά. 

Όπως όλοι ξέρουμε οι Ζαβερδιανοί έχουν για μεγαλύτερη γιορτή και προστάτη τον Άγιο Δημήτριο.
Γιορτάζει ο Αι Δημήτρης και το πρωί θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία

Χρόνια πολλά σε όλους.

Πηγή: katounanews

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία