Αγγελίες    Επικοινωνία

Νέα διάκριση για την ποιήτρια Βάσω Πανταζή, από την Πάλαιρο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η ποιήτρια Βάσω Πανταζή, από την Πάλαιρο, διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο για το ποίημά της «Ο ανθρωπάκος», στο διαγωνισμό interArtia 2017 της International Art Society και Academy και επίσης διακρίθηκε με το δεύτερο βραβείο στους κύκλους των interartia 2017 για το ποίημά της «Άρωμα κραυγής», το οποίο είχε αποσπάσει έπαινο σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Η International Art Society και Academy διοργανώνουν κάθε χρόνο τον Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia το oποίο περιλαμβάνει ετήσιους Διεθνείς Διαγωνισμούς  σε κατηγορίες που καλύπτουν όλους τους τομείς και όλες τις κατηγορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η Βάσω Πανταζή έχει γράψει τρεις ποιητικές συλλογές στην έκδοση των οποίων δεν έχει προβεί έως τώρα, τελευταία άρχισε να γράφει μια νέα ποιητική συλλογή, καθώς επίσης γράφει βιλανέλες και χαϊκού.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία