Αγγελίες    Επικοινωνία

"Να στελεχωθεί το Κ.Υ. Κατούνας από γιατρούς και προσωπικό"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Δυναμικό παρόν της Χρυσής Αυγής στην Κατούνα Ξηρομέρου για το πρόβλημα στελέχωσης του Κέντρου ΥγείαςΤην Πέμπτη 11 Ιουλίου, κλιμάκιο Συναγωνιστών της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση, ανταποκρίθηκε άμεσα στο γενικό κάλεσμα των πολιτών της Κατούνας Ξηρομέρου και των γύρω χωριών, στο Κέντρο Υγείας, για διαμαρτυρία λόγω της υπολειτουργίας του από έλλειψη γιατρών και λοιπού προσωπικού.

Ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης ήταν ο μόνος βουλευτής που βρέθηκε στο πλευρό των πολιτών και των εργαζομένων του Κέντρου Υγείας, και παίρνοντας τον λόγο, δήλωσε χαρακτηριστικά στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι «θα φέρει το θέμα στην βουλή, και θα ζητήσει “να κόψουν το κεφάλι τους” ώστε το Κ.Υ. να στελεχωθεί από γιατρούς και προσωπικό», και να λειτουργήσει κανονικά στην υπηρεσία υγείας του Έλληνα πολίτη.

Χρυσαυγίτης βουλευτής, ενημερώθηκε από το προσωπικό και τους πολίτες για το τεράστιο πρόβλημα στελέχωσης του Κέντρου Υγείας της Κατούνας, ενώ μετά την συγκέντρωση διαμαρτυρίας, συναντήθηκε στο Αγρίνιο με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, και συζήτησε το θέμα, ζητώντας να γίνουν άμεσες ενέργειες στελέχωσης του Κ.Υ. της Κατούνας, με το απαραίτητο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Οι πολίτες της Κατούνας και των γύρω χωριών, υποδέχτηκαν με ικανοποίηση το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής που βρέθηκε στο πλευρό τους, και χειροκρότησαν τον αποφασιστικό λόγο του βουλευτή Κώστα Μπαρμπαρούση.

Η Χρυσή Αυγή θα βρίσκεται πάντα δίπλα στον Έλληνα πολίτη, αλληλέγγυα με πράξεις, σε κάθε του πρόβλημα!


Λαϊκός Σύνδεσμος

Χρυσή Αυγή

Τοπική Οργάνωση Αιτ/νίαςΚουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία