Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Για προσωπικούς λόγους η παραίτηση της γιατρού του Κ.Υ. Κατούνας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterΔεν παραιτήθηκε εξαιτίας των ελλείψεων που παρατηρούνται στο Κέντρο Υγείας Κατούνας, δήλωσε η μια εκ των δυο παραιτηθέντων επιμελητών, αλλά για προσωπικούς λόγους.

Πρόκειται για τη γιατρό Ειρήνη Λιάγκα, η οποία επικοινώνησε με την ΑΙΧΜΗ θέλοντας να διαψεύσει τις πληροφορίες που την ήθελαν, τόσο εκείνη όσο και το συνάδελφό της να παραιτούνται εξαιτίας της κατάστασης που επικρατεί στο Κ.Υ., ρίχνοντας τις ευθύνες στον Αναπληρωτή Υπουργό Μ. Σαλμά. Η κα Λιάγκα υπογράμμισε ότι ουδέποτε καταφέρθηκε κατά του υπουργού  και ότι οι λόγοι της παραίτησής της ήταν προσωπικοί. Ταυτόχρονα όμως και η νοσηλεύτρια Αγλαΐα Χρόνη, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, λέγοντας ότι η γονική  άδεια που θα λάβει για το τρίτο της παιδί θα είναι μηναία και όχι τρίμηνη όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ της ΑΙΧΜΗΣ.

Ωστόσο όμως φαίνεται ότι τα προβλήματα παραμένουν, αν και οι δυο κυρίες, κατά την επικοινωνία τους με την ΑΙΧΜΗ, δεν έκαναν καμία αναφορά σε αυτά. Θέλησαν μόνο να αποκαταστήσουν την «αλήθεια», σχετικά με το θέμα που τις αφορούσε και αυτό που είχε να κάνει με τον Αναπληρωτή Υπουργό που οι πληροφορίες ήθελαν να κατηγορείται από τους δυο παρετηθέντες γιατρούς.


ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία