Αγγελίες    Επικοινωνία

×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 65

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ξεκινήσουν από σήμερα Τρίτη, 25/09/18, στην Εθνική Οδό, στην υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας Ακτίου, λόγω εργασιών συντήρησης.

Σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν έως και την Πέμπτη 27/09/18 και από ώρα 19:00 έως 24:00.

Για το σκοπό αυτό θα τοποθετηθούν προειδοποιητικές πινακίδες σήμανσης ενώ όπως τονίζεται, σε καμία περίπτωση δεν θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.com

Από Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου - Πρέβεζας, λόγω προγραμματισμένων εργασιών εντός της σήραγγας.

Οι εργασίες θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας θα γίνεται με σημάνσεις που θα τοποθετηθούν επί της εθνικής οδού και θα εκτρέπουν την κυκλοφορία στο ένα ρεύμα ανά περιόδους, τις νυχτερινές ώρες.

Η κυκλοφορία των οχημάτων δεν θα διακοπεί.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

 

Ενταση το μεσημέρι της Δευτέρας στα διόδια της υποθαλάσσιας ζεύξης στο Ακτιο, όπου για όγδοη ημέρα παραμένουν ανοιχτές οι μπάρες, καθώς οι απολυμένοι εργαζόμενοι παραμένουν στον χώρο και περιφρουρούν (όπως λένε) το δικαίωμα στην εργασία τους.

Οι 18 εργαζόμενοι που απολύθηκαν στις 31 Δεκεμβρίου, καθώς και οι πέντε συνάδελφοί τους στους οποίους δεν ανανεώθηκε η σύμβαση εργασίας πριν από δύο μήνες, παραμένουν στον χώρο και, όπως καταγγέλλουν, «η νέα εταιρεία, Αττικές Διαδρομές, που ανέλαβε τη διαχείριση των διοδίων προσέλαβε νέους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών με χαμηλούς και επιδοτούμενους μισθούς, στέλνοντας στον δρόμο 23 οικογένειες».

Απέναντι από τους απολυμένους που βρίσκονται μαζί με τις οικογένειές τους και έχουν μπει στα κουβούκλια των διοδίων έχουν παραταχθεί αστυνομικές δυνάμεις, που τους προειδοποιούν να απομακρυνθούν, καθώς έχει υποβληθεί σε βάρος τους μήνυση από τον υπεύθυνο της εταιρείας και θα συλληφθούν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Στον χώρο βρίσκονται εκπρόσωποι από τα Εργατικά Κέντρα της Λευκάδας και της Πρέβεζας, σωματεία και φορείς, καθώς και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης και Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας.

Τις προηγούμενες μέρες τεχνικοί της νέας εταιρείας προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο για να εγκαταστήσουν το λογισμικό στο σύστημα, ωστόσο οι απολυμένοι δεν τους το επέτρεψαν και εξήγησαν στους τεχνικούς για ποιους λόγους δεν τους αφήνουν να εισέλθουν.

 

Πηγή: Τα Νέα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία