Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνεχάρη τους δύο αθλητές για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ). Η κ. Σιδέρη κατέκτησε την πρώτη θέση στο ατομικό αγώνισμα ΤΤ4 Γυναικών και ο κ. Αγγελούδης την πρώτη θέση στο ατομικό αγώνισμα ΤΤ4 Ανδρών.

«Η Αθανασία και ο Παναγιώτης έκαναν χαρούμενους όλους τους Αγρινιώτες με τις επιτυχίες τους. Είναι τιμή για το Αγρίνιο να έχει αθλητές με υψηλό φρόνημα που αποτελούν παράδειγμα για την κοινωνία. Μας διδάσκουν με τη δύναμη και την αφοσίωση τους ότι στην ζωή τίποτε δεν χαρίζεται αλλά όλα κατακτώνται με κόπο. Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες σας και εύχομαι καλή συνέχεια στην πορεία σας», ανέφερε ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε εντυπωσιακά όπως και ξεκίνησε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταε κβο ντό ITF Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων και Βετεράνων, που έγινε στο Ρίμινι της Ιταλίας. Κατέκτησε την 2η θέση στη Γενική Κατάταξη, μεταξύ 30 χωρών!, κερδίζοντας 25 χρυσά, 24 αργυρά και 49 χάλκινα μετάλλια. Μπροστά της βρέθηκε μόνο η πανίσχυρη Ρωσία και ακολούθησε στην 3η θέση η επίσης πολύ δυνατή Ουκρανία.

Μια τεράστια επιτυχία για την χώρα μας που ήταν η πρωταγωνίστρια και εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η υποψηφιότητα ανάληψης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2021, κερδίζοντας στην σχετική ψηφοφορία με 22-1 ψήφους την Λευκορωσία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν τον Απρίλιο του 2021 στην Αθήνα.

Η συγκομιδή μεταλλίων ήταν εντυπωσιακή για την Ελληνική Εθνική ομάδα και την τελευταία αγωνιστική ημέρα, κατά την οποία πρόσθεσε 4 χρυσά, 7 αργυρά και 11 χάλκινα. Συνολικά δηλαδή 22 ακόμα μετάλλια.

Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκαν την τελευταία ημέρα ο Αχιλλέας Μπάντης, η Άννα-Μαρία Κηπουρού ο Αριστείδης Παυλίδης και το Ομαδικό στη Μάχη Ανδρών., ενώ MVP Εφήβων αναδείχθηκε ο Αντώνης Γραμματικάκης.

Τα 22 μετάλλια της Ελλάδας στο φινάλε των αγώνων, στα αγωνίσματα Τουλ (Σκιαμαχία) Μάχης, Ομαδικά αγωνίσματα, Δοκιμές Δυνάμεις, ήταν:

4 Χρυσά μετάλλια

Μπάντης Αχιλλέας στη Μάχη -58κ. Ανδρών

Κηπουρού Άννα-Μαρία στη Μάχη -77κ. Γυναικών

Παυλίδης Αριστείδης στα +90κ. Βετεράνων

Ομαδικό - Μάχη Ανδρών

7 Αργυρά Μετάλλια

Κατοσταρά Φωτεινή στη Μάχη -52κ. Γυναικών

Κουτμουρίδου Σοφία στη Μάχη -57κ. Γυναικών

Κατινίου Στυλιανή στη Μάχη +77 Γυναικών

Γραμματικάκης Αντώνης στη Μάχη -63κ. Εφήβων

Φωτιάδης Χρήστος στη Μάχη -64κ. Βετεράνων

Ομαδικό Μάχες Γυναικών

Ομαδικό Τουλ Βετεράνων Ανδρών

11 Χάλκινα Μετάλλια

Καζαντζίδης Δημήτριος στη Μάχη -64κ. Ανδρών

Καλακίδης Χρήστος στη Μάχη -85κ. Ανδρών

Ράπτης Ακριβός στη Μάχη -92κ. Ανδρών

Κούσα Μαρία στη Μάχη -77κ. Γυναικών

Στεφανίδου Μαριάνθη στη Μάχη -67κ. Γυναικών

Μήλιος Γεώργιος στη Μάχη -63κ. Εφήβων

Κωστοπούλου Ιωάννα στη Μάχη +75κ. Βετεράνων

Βενέτης Κωνσταντίνος στη Μάχη -80κ. Βετεράνων

Μποζίνης Χριστόφορος στις Δοκιμές Δύναμης Βετεράνων

Ομαδικό Μάχη Νεανίδων

Ομαδικό Μάχη Βετεράνων

Τελική κατάταξη μεταλλίων – 30 Χώρες

(Χώρα, Χρυσά, Αργυρά, Χάλκινα)

Ρωσία 46-36-40

Ελλάδα 25-24-49  

Ουκρανία 16-19-44  

Τσεχία 14-12-15

Αγγλία 10-13-14

Βουλγαρία 9-10-17

Η Εθνική μας ταξίδεψε στην Ιταλία με 125 συνολικά αθλητές και αθλήτριες, με αρχηγό αποστολής τον Μιχαήλ Ζωγράφο και αρχηγούς ομάδας τους Δημήτριο Καγιαμπίνη, Κωνσταντίνο Γαλάνη και Παντελεήμων Παπαδόπουλο.

Οι προπονητές της Εθνικής ομάδας στο Ρίμινι ήταν 11, οι: Νικόλαος Λεούσης, Βασιλική Κουσαρίδου, Αναστάσιος Ορφανίδης, Παναγιώτης Μάσκας, Χαράλαμπος Νικολαΐδης, Ανδρέας Τάρας, Θεόδωρος Δημητρακάκης, Πέτρος Πλασκασοβίτης, Ευάγγελος Ποτουρίδης, Αναστασία Ντόβα και Νικήτας Μιχαλακόπουλος,

Την αποστολή συνόδευσαν 6 διαιτητές, οι Γεώργιος Παπαδιώτης, Δημήτριος Κατηρσίδης, Στυλιανός Κανάκης, Βάια Χαραλαμπίδου, Ευθύμιος Βάτσικας και Ειρήνη Γαβαλά και ο φυσιοθεραπευτής Γιασεμής Γκιουζέλης.

Στο Ρίμινι ταξίδεψαν και ο Πρόεδρος της ΑΟΤΕ Αναστάσιος Βαλασιάδης και ο Γενικός Γραμματέας Παναγιώτης Φίτζιος, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο EITF Κογκρέσο, όπου η Ελλάδα ανέλαβε την διοργάνωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ταε κβο ντό ITF του 2021, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Πηγή: aitosports.gr

Τα «χρυσά» κορίτσια της Ναυταθλητικής Ένωσης Πατρών τίμησε για την κατάκτηση του πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο Νέων Γυναικών ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας το απόγευμα της Δευτέρας 1 Απριλίου 2019 στην έδρα της Περιφέρειας.

Ο κ. Κατσιφάρας συνεχάρη τις «γοργόνες» της ΝΕΠ για τις σπουδαίες επιτυχίες τους τα τελευταία χρόνια και κυρίως για το ήθος που έχουν επιδείξει, χαρακτηρίζοντάς τες πρότυπα προς μίμηση, για τη σκληρή και υπεύθυνη δουλειά τους και την επιμονή τους να κυνηγούν με θυσίες σημαντικούς στόχους και διακρίσεις. «Η ανάδειξή σας σε πρωταθλήτρια ομάδα μάς κάνει υπερήφανους. Η επιτυχία αυτή αντανακλά τις προσπάθειές σας, του προπονητή σας Δημήτρη Μπιτσάκου και της διοίκησης του συλλόγου σας. Άλλωστε μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιες επιτυχίες. Εύχομαι από καρδιάς να χαρίσετε πολλές ακόμη διακρίσεις στην πόλη μας αλλά και στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είναι τιμή για την Πάτρα, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Ελλάδας η λειτουργία ενός τέτοιου αθλητικού συλλόγου, το οποίο συνεχίζει την παράδοση που έχει στις αναπτυξιακές ηλικίες να αναδεικνύει πρωταθλητές, με συνεπή παρουσία και σπουδαίες διακρίσεις στα αθλητικά δρώμενα. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, προσφέρει σημαντικές υπηρεσίες στην κοινωνία και ιδίως στη νεολαία. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τη βελτίωση και αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας.

Στο γραφείο του Περιφερειάρχη βρέθηκαν οι αθλήτριες : Γιαννακέα, Χρυσανθοπούλου, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Ζαφειράκη Μ., Παπαδοπούλου, Μοίραλη Ο., Μπιτσάκου, Μοίραλη Κ., Λυκοθανάση , Ζαφειράκη Κ., Σπυράτου, Γεωργίου, Τσίστα Ε..

Τις πρωταθλήτριες της ΝΕΠ συνόδευσε ο προπονητής τους Δημήτρης Μπιτσάκος.

Απονομή του πρωταθλήματος το Σάββατο το απόγευμα για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Χαρίλαου Τρικούπη.

Η απονομή πραγματοποιήθηκε στο ημίχρονο του αγώνα μπάσκετ του ανδρικού τμήματος του συλλόγου με την ομάδα του Ιπποκράτη Κω, με τα κορίτσια να καταχειροκροτούνται από φίλαθλο κοινό.

Το κύπελλο παρέδωσε στην αρχηγό της ομάδας Νάνσυ Γαβρίνα η πρόεδρος του ΓΣ Χαρίλαος Τρικούπης κ.α Βασιλική Μπελέκου.

Πηγή: aitosports.gr

Ο “IPSIPETIS DENIS“, Ελληνικής Εκτροφής του Σπήλιου Καρμίρη, Ιδιοκτησίας Γιώργου Τσαλαφούτα και με Κυναγωγό τον Δημήτρη Παναγόπουλο αναδείχθηκε χθες “Πρωταθλητής Ευρώπης Έρευνας Κυνηγίου Πόιντερ”!

Η ελληνική κυνοφιλία εκεί που της αξίζει !!

Πολλά συγχαρητήρια!!!

Με μια δυναμική συμμετοχή δεκαέξι παιδιών από τα σχολεία τηςΝαυπάκτου, πραγματοποιήθηκε στο Αγρίνιο τις 17 Μαρτίου 2019 η τελικήφάση πρόκρισης για το Πανελλήνιο μαθητικό πρωτάθλημα σκακιού.

Την διοργάνωση έκανε η Γ Ε Α και έλαβαν μέρος παιδιά από όλο το νομό Αιτωλοακαρνανίας. Από τα δεκαέξι παιδιά τα επτά, (που σημειωτέον είναι και αθλητές του ΑΣΟΝ «ΕΠΑΧΤΟΣ»), κατέκτησαν μετάλλιο. Αναλυτικά τα πέντε χρυσά κατέκτησαν οι : Ιωνά Φανή στα νήπια, Σφήκας Ιωάννης στητρίτη, και Αλεξόπουλος Κωστής στην έκτη δημοτικού, Καλδάνης  Άγγελος και Καρασμαίλη Γεωργία στη δευτέρα γυμνασίου και αυτόματα παίρνουν τη πρόκριση για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που θα γίνει τις 20-22 Απριλίου στο Εκθεσιακό κέντρο του Περιστερίου. Η Βλαχογιάννη Ιφιγένεια και ο Κουρμούσης Παναγιώτης πήραν ασημένιο μετάλλιο
Σε όλους τους παραπάνω προσφέρουν έκπτωση 50 % στα δίδακτρα τηςεπόμενης χρονιάς τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών της Κυττέα και Φιλιπποπούλου-Μεντζά.

Σελίδα 1 από 7

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία