Αγγελίες    Επικοινωνία

Πάσχα µε 3 κιλά κρέας…

 Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 02/05/2019

Επτακόσια κιλά κρέας αγόρασε ο δήµος Μεσολογγίου, µε απευθείας ανάθεση σε κρεοπωλείο της πόλης, για την διανοµή σε άπορους κατοίκους του δήµου, από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Σύµφωνα µε την απόφαση του αντιδηµάρχου Σπ. Καρβέλη αγοράστηκαν προς 6,30 ευρώ το κιλό, που µαζί µε το ΦΠΑ κόστισε συνολικά 5.000 ευρώ περίπου. Το ζήτηµα δεν είναι ότι αγοράστηκε κρέας για τις άπορες οικογένειες, αφού καλώς έγινε αυτό. Το ζήτηµα είναι ότι δεν µοιράστηκε στο σύνολό του σε αυτές...

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Με τα μηχανάκια να έχουν πάρει «φωτιά» από νωρίς το πρωί της Κυριακής του Πάσχα οι Μεσολογγίτες βγήκαν στις γειτονιές να ψήσουν τον παραδοσιακό οβελία, κάνοντας πράξη για ακόμη μια χρονιά το παραδοσιακό έθιμο.

Οι γειτονιές γέμισαν με χαρά, μουσική και παιδικές φωνές με τα αρνιά να κλέβουν την παράσταση.

Και του χρόνου με υγεία και αγάπη!

Προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Κοσμά και παρόντων αρχών της πόλης και του νομού τελέστηκε η Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ι.Π. Μεσολογγίου.

Πολλές εκατοντάδες πιστών συνέρρευσαν στο Ναό για να συμμετάσχουν με κατάνυξη στην κορυφαία γιορτή του Χριστιανισμού, την Ανάσταση του Κυρίου και το Άγιο Πάσχα. 

Εκτός των Μεσολογγιτών και των ετεροδημοτών παραβρέθηκαν ο δήμαρχος με τον αντιδήμαρχο Σπ. Καρβέλη, τον πρόεδρο του Π.Κ. Τάσο Σκαρμούτσο κ.α., ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Πάντζας, ο αντιπεριφερειάρχης Ν. Μπαλαμπάνης, ο υποψήφιος βουλευτής Σπ. Λιβανός, οι διοικητές του 2/39 και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπ. Σπύρου και Χρ. Μπόκας κ.α.

Ο Μητροπολίτης μας στο μήνυμά του μετά το Χριστός Ανέστη ευχήθηκε αγάπη και ομοψυχία για όλο τον κόσμο και περισσότερη πίστη στο Χριστιανισμό που τελευταία βάλλεται ακόμη και μέσα στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδροςκαι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων με τρία παιδιά  Ι.Π. Μεσολογγίου σας εύχεται

το φως της Ανάστασης να φωτίζει πάντα την ζωή σας και να σας οδηγεί στο δρόμο της αγάπης και της αλληλεγγύης!

Καλή Ανάσταση σε όλους με υγεία , οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή

Το μήνυμα της εορτής του Πάσχα είναι μήνυμα αγάπης προς τον συνάνθρωπο και ελπίδας για τη ζωή. Φέτος, για ακόμη μια φορά, γίνεται  επίκαιρο καθώς εκφράζει την προσδοκία όλων μας για καλύτερες μέρες, πρόοδο και ευημερία.

Η δύναμη ψυχής, που αυτές τις ιερές  ημέρες φέρνει το Άγιο Φως, ας γίνει οδηγός στις προσευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Εύχομαι σε όλους τους Αγρινιώτες,  η Ανάσταση του Χριστού, να αποτελέσει  έναυσμα αναγέννησης της ελπίδας για το μέλλον του τόπου μας, των παιδιών μας, της Xώρας  και όλων όσων έχουν ανάγκη τη στήριξη και τη βοήθεια μας.

Εύχομαι Καλό Πάσχα με υγεία, γαλήνη, και ευτυχία.

 

Γεώργιος Παπαναστασίου

Δήμαρχος Αγρινίου

Η Ανάσταση του Κυρίου εκπέμπει διαχρονικά μηνύματα δύναμης και ελπίδας.

Σηματοδοτεί το πέρασμα από τον θάνατο στη ζωή. Ο Θεάνθρωπος σταυρώθηκε και αναστήθηκε για τον άνθρωπο, για τον κάθε άνθρωπο.

Η θυσία του, μας διδάσκει τις πανανθρώπινες αξίες της Αγάπης, της Αλληλεγγύης  και της Ειρηνικής συνύπαρξης.  Αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία στις μέρες μας καθώς ο άνθρωπος δοκιμάζεται από πολλές απειλές.

Ας βάλουμε, λοιπόν, όλοι στις καρδιές μας το Αναστάσιμο Φως, ώστε να καταφέρουμε ως κοινωνία να υπερκεράσουμε τα προβλήματα που μας ταλαιπωρούν.

Μόνο έτσι θα νιώσουμε και θα υπηρετήσουμε το ξεκάθαρο νόημα της Αναστάσεως του Κυρίου.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.Κώστας Λύρος
Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Σελίδα 1 από 18

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία