Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο Εικαστικός Σύλλογος Παλαίρου "Χρώματα" στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργάνωσε με επιτυχία μια όμορφη εκδήλωση με την παιδαγωγό, παραμυθού και συγγραφέα Νένα Μπούρα "Παραμυθάκια στρογγυλά σα ρεβιθάκια". Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο παλιό Δημοτικό σχολείο την Τετάρτη 21/3/2018. 

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

 

Όλα άρχισαν ένα κυριακάτικο πρωί με μια γαλάζια γραμμή..

Κι ύστερα ο τοίχος γέμισε με θάλασσα, καραβάκια, λευκά σπιτάκια, δελφίνια να παίζουν στο νερό και ο δρόμος με χαρούμενες χαμογελαστές φατσούλες... 

Με πρωτοβουλία του Εικαστικού Συλλόγου Παλαίρου ΧΡΩΜΑΤΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ακτιου Βόνιτσας και με τη συμμετοχή των μαθητών του τμήματος ζωγραφικής του συλλόγου, των μελών του, καθώς και με τη βοήθεια των μαμάδων των παιδιών, ένας λευκός τοίχος στη Πάλαιρο έγινε έργο τέχνης. 

Τα παιδιά με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό και με τη καθοδήγηση της δασκάλας τους Σπυριδούλας Ζερβούλη, ζωγράφισαν δίπλα στη θάλασσα, έπαιξαν, και το καταχάρηκαν. 

Η πρωτοβουλία αυτή άρεσε πολύ στους κατοίκους της Παλαίρου και επιθυμία τους είναι να γεμίσουν με ζωγραφιές και άλλα σημεία του χωριού.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

 

Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου «Χρώματα» σας προσκαλεί στην έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Εικαστικού Εργαστηρίου της Σπυριδούλας Ζερβούλη που θα γίνει την Κυριακή 24 Ιουλίου και ώρα 21:00 στην πλατεία της Παλαίρου.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ψυχολόγος - παιδοψυχολόγος κ. Σοφία Μεσσήνη για τον "Ρόλο της ενασχόλησης με την τέχνη στη ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού".

Σας περιμένουμε!

Εκ του Δ.Σ.

Ο Εικαστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Παλαίρου «ΧΡΩΜΑΤΑ», στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του για την πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας, αποφάσισε τη δημιουργία θεατρικής ομάδας με παιδικό τμήμα και τμήμα ενηλίκων, στην Πάλαιρο, με την δωρεάν συμμετοχή των μελών της.

Γι’ αυτό καλούνται όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, να επικοινωνήσουν με τον σύλλογο μας στο τηλ. 6976922515.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία