Αγγελίες    Επικοινωνία

Η ποιήτρια Βάσω Πανταζή, από την Πάλαιρο, διακρίθηκε με το πρώτο βραβείο για το ποίημά της «Ο ανθρωπάκος», στο διαγωνισμό interArtia 2017 της International Art Society και Academy και επίσης διακρίθηκε με το δεύτερο βραβείο στους κύκλους των interartia 2017 για το ποίημά της «Άρωμα κραυγής», το οποίο είχε αποσπάσει έπαινο σε Πανελλήνιο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Ποίησης από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Η International Art Society και Academy διοργανώνουν κάθε χρόνο τον Παγκόσμιο Φεστιβάλ InterArtia το oποίο περιλαμβάνει ετήσιους Διεθνείς Διαγωνισμούς  σε κατηγορίες που καλύπτουν όλους τους τομείς και όλες τις κατηγορίες καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Η Βάσω Πανταζή έχει γράψει τρεις ποιητικές συλλογές στην έκδοση των οποίων δεν έχει προβεί έως τώρα, τελευταία άρχισε να γράφει μια νέα ποιητική συλλογή, καθώς επίσης γράφει βιλανέλες και χαϊκού.

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Η Βάσω Πανταζή από την Πλαγιά Ακτίου – Βόνιτσας, σύζυγος του πρώην Δημάρχου Νίκου Σολδάτου, βραβεύτηκε από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών, στους «32ους Πανελλήνιους Ποιητικούς Αγώνες Δελφών» στις 10 & 11 Ιουνίου 2017 που πραγματοποιήθηκαν στο αμφιθέατρο «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλή» του «Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών», υπό την αιγίδα του υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιείχε:

Σάββατο 10 Ιουνίου, ώρα 20:00

Δεξίωση, στο κέντρο «Συμπόσιο»

Κυριακή 11 Ιουνίου, ώρα 9:45 έως 17:00

Χαιρετισμοί προσκεκλημένων Αρχών

Προβολή δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ από τη σειρά της ΕΡΤ «ΟΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΜΑΣ» για τη ζωή και το έργο του Κώστα Κρυστάλλη

Απαγγελίες ποιημάτων

Ελεύθερος χρόνος, ξενάγηση στην πόλη των Δελφών

Απονομές βραβείων

Η Βάσω Πανταζή έλαβε μέρος με το ποίημα «Καρυάτιδα» για το οποίο έλαβε και τιμητική διάκριση.

Πηγή: katounanews.blogspot.gr

Ημέρα Λογοτεχνικής Πανδαισίας στην κατάμεστη αίθουσα του Πολεμικού Μουσείου, στην Αθήνα, σήμερα 12 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί, όπου πραγματοποιήθηκε απονομή βραβείων των διακριθέντων στον Παγκόσμιο Λογοτεχνικό και Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό του Ελληνικού Πολιτιστικού Ομίλου Κυπρίων.
Ανάμεσα στους βραβευθέντες είναι η Βάσω Πανταζή από την Πάλαιρο,  η οποία βραβεύτηκε  με το  Β' Βραβείο για το ποίημά της «ΚΥΠΡΟΣ», στον 7ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ποίησης του ΕΠΟΚ!.......

Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία