Αγγελίες    Επικοινωνία

Η "Ελλάδα" της Πομπής Μεσολογγίου το 2017 υποψήφια με το Θ. Κασόλα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η Στεφανία Λοϊζου που είχε επιλεχθεί το 2017 από όλα τα σχολεία του Δήμου Μεσολογγίου για να παρελάσει επικεφαλής ως "ΕΛΛΑΔΑ" στην Ιερά Πομπή Μεσολογγίου θα συμμετέχει ως Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος Θέρμου με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα.

Η Στεφανία σπουδάζει Βρεφονηπιοκόμος και είναι κόρη του Βασιλείου και Δάφνης Λοϊζου με καταγωγή από την Ανάληψη Τριχωνίδος. Οι γονείς της αναπτύσσουν τα τελευταία δέκα χρόνια έντονη δραστηριότητα κοινωνικής και πολιτιστικής κατευθύνσεως ενώ και η ίδια ασχολείται με τον εθελοντισμό, τον Ερυθρό Σταυρό και συμμετέχει σε ομάδες πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τονίζει χαρακτηριστικά:

"την Ανάληψη και την ευρύτερη περιοχή του Θέρμου από πολύ μικρή ηλικία την έχω στην καρδιά μου και θέλω πραγματικά να αναδειχθεί και προβληθεί ώστε να καταστεί κέντρο επισκεψιμότητας και σημείο αναφοράς για την Δυτική Ελλάδα. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν κομματισμοί, συμφέροντα και φιλοδοξίες αλλά προέχει το κοινό καλό και για αυτό πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αγωνιστούμε."

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία