Αγγελίες    Επικοινωνία

Παραμένει το πρόβλημα με τις κεραίες στην Ανάληψη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Οι κάτοικοι της Ανάληψης του Δήμου Θέρμου παραμένουν αναστατωμένοι μετά το πρόβλημα που προέκυψε με την εγκατάσταση κεραιών εντός κατοικημένων περιοχών.

Μάλιστα με αίτηση του Εφημερίου του χωριού Πατέρα Γεώργιου Τσοπσνά και την συμμετοχή περισσοτέρων των εκατό κατοίκων ζητείτε σύγκληση Γενικής Συνελεύσεως των κατοίκων προκειμένου να ενημερωθούν οι κάτοικοι και να ληφθεί μια απόφαση. Η αίτηση εδώ και 15 μέρες βρίσκεται σε εκκρεμότητα παρά το σοβαρό του θέματος ενώ όπως τονίζεται από την πλευρά των αιτούντων βάση του Κώδικα Λειτουργίας Τοπικών Κοινοτήτων το Τοπικό Συμβούλιο είναι υποχρεωμένο τουλάχιστον μια φορά το έτος να πραγματοποιεί Γενική Συνέλευση για ενημέρωση και προτάσεις των κατοίκων, κάτι που όπως τονίζουν τα τελευταία εννιά χρόνια κακώς έχει γίνει μόνο μια φορά.

Οι κάτοικοι μάλιστα είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να βρεθεί μια λύση.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία