Αγγελίες    Επικοινωνία

Με μεγάλη συμμετοχή η ημερίδα στην Ανάληψη

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Παρά το βροχερό καιρό μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην ημερίδα που διοργανώθηκε σήμερα το πρωί στην Ανάληψη Τριχωνίδας

Το θέμα αφορούσε τους ορεινούς όγκους και παρουσιάστηκαν προτάσεις απο καταξιωμένους ομιλητές ενώ χρήσιμος ήταν και ο διάλογος που ακολούθησε.

Ο Βασίλης Φεύγας Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στην σωστή αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων της περιοχής έτσι ώστε να οδηγηθούμε στην ανάπτυξη ενώ μίλησε και για τον τουρισμό και την Λίμνη Τριχωνίδα. Ο Σταύρος Καραγκούνης πρώην Διευθυντής του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών σημείωσε την βελτίωση των οδικών αξόνων και γενικότερα των υποδομών που βοηθάνε τους κατοίκους στην καθημερινότητα τους. Στη συνέχεια η κυρία Νίκη Φούντα πρώην Βουλευτής μίλησε για τις προσπάθειες που έκανε κατά την Βουλευτική της θητεία για την Ορεινη Τριχωνίδα και αναρωτήθηκε αν υπήρξε συνέχεια στην προσπάθεια αυτή. Τελευταίος εισηγητής ήταν ο Γιάννης Σελιμάς Συντονιστής του Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου και Ακαρνάνων Ορέων τονίζοντας τις προσπάθειες που έχουν γίνει από τον Φορέα για την ευρύτερη περιοχή και μίλησε για άλλες αντίστοιχες περιοχές και την διαδρομή τους.

Παρεμβάσεις έγιναν από τους κ. κ. Γιώργο Χριστόπουλο Διευθυντή Δημοτικού Σχολείου Θέρμου και Υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο ,Βασίλη Σώζο Υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος, Γιάννης Σύψας τ. Αντιδήμαρχος Ναυπακτίας και Υπ. Περιφερειακό Σύμβουλο, Χρήστο Κωστακόπουλο Εκπρόσωπο Παράταξης Κώστα Σπηλιόπουλο ,Θεόδωρο Κασόλα Επικεφαλής Αντιπολίτευσης Δήμου Θέρμου, Γιώργο Σαγώνα Μέλος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Θέρμου,ενωπ παρέστησαν.οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Θέρμου Παναγιώτης Καλογερής, Δημήτριος Κόκκοτος, Δημήτριος Ντάλλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου Κώστας Μαραγιάννης, η Υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλος Ανδριαννή Σταθοπούλου.

Η προσπάθεια ανάδειξης της Ανάληψης συνεχίζεται.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία