Αγγελίες    Επικοινωνία

Νέοι υποψήφιοι με τον συνδυασμό του Θ. Κασόλα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων, δίνοντας στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Γεωργία Στάϊκου - Νικολοπούλου

Είναι κάτοικος Μυρτιάς, παντρεμένη με τον Κώστα Νικολόπουλο κι έχουν 2 παιδιά. Ασχολείται αρκετά χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπήρξε δε και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μυρτιάς το χρονικό διάστημα 2002 - 2006.

Χριστίνα Ρεπάνη - Καμποσιώρα

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο ενώ από το 2006 διαμένει μόνιμα στην Αγία Σοφία. Είναι απόφοιτη του ΟΑΕΔ Αγρινίου (Κομμωτική – Αισθητική). Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καμποσιώρα, μηχανικό αυτοκινήτων, κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η αγάπη της για τον τόπο, η διάθεση για προσφορά και το κοινό καλό, ήταν αυτά που την ώθησαν για να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα, «Αξιοπιστία & Προοπτική για τον Δήμο Θέρμου. Στις προηγούμενες εκλογές είχε θέσει και πάλι υποψηφιότητα στον ίδιο συνδυασμό στην τοπική κοινότητα Αγίας Σοφίας.

Βασιλική (Κική) Φέρρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις της στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στον όμιλο ΟΤΕ. Ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά επί πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Θέρμου.

Παναγιώτα Ψαλλίδα

Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας κι είναι καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, δίδαξε επί διετία Φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Κιβωτό του Κόσμου και διακρίνεται ιδιαίτερα για την δημιουργικότητά της, την οργανωτικότητά της, τη φαντασία της. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που άπτονται των ενδιαφερόντων της, όπως Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσλεξία, Παιδί και επιθετικότητα. Γνωρίζει επίσης τη γραφή Braille.

 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία