Αγγελίες    Επικοινωνία

Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι "Αξιοπιστίας & Προοπτικής για τον Δήμο Θέρμου"

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Όλοι οι ανακοινωθέντες είναι σήμερα εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχουν αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα, κι έχουν να επιδείξουν αξιόλογο έργο.

Κώστας Αναγνωστάκης

Γεννήθηκε στη Χρυσοβίτσα Θέρμου, φοίτησε στο Γυμνάσιο Θέρμου και είναι πτυχιούχος της Σχολής Μηχανοτεχνιτών. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο, όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου έθεσε υποψηφιότητα το 2006 για τον Δήμο Θέρμου και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2010 ορίστηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου. Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος του Νομικού Προσώπου Ο.Κ.Π.Α.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Παιδείας. Το 2014 έθεσε και πάλι υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Κασόλα. Μετά την επανεκλογή του εκλέγεται αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα είναι μέλος του τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας και αναπληρωματικο μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Δημήτριος (Τάκης) Δάλλας

Γεννήθηκε στην Μυρτιά Θέρμου. Απόφοιτος τεχνικής σχολής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών - Πτυχιούχος Ραδιοτεχνίας & Τηλεόρασης. Ζει και εργάζεται στη Μυρτιά όπου διατηρεί ομώνυμο ξενοδοχείο. Διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια τα Λουτρά Μυρτιάς συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Αριστείδης (Άρης) Κατσαρός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυρτιά με τον αυτοκινητιστή πατέρα του Γιώργο Κατσαρό και τη μητέρα του Αμβρακιώτισσα Σπυριδούλα Ζυγούρη. Από το 1994 εργάζεται με μεράκι για προσφορά στο Ταχυδρομείο Θέρμου. Εκλέχτηκε δύο φορές Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μυρτιάς (1998 και 2002) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου. Από το 1986 -1994 ασχολήθηκε με το κίνημα των Ετεροδημοτών (Σύλλογο Μυρτιάς, ΟΣΥΤ & ΠΑΝΣΥ). Το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2014 εξελέγη και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, κι είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Δημήτρης Κόκκοτος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τμήματος Θεολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων διορίστηκε καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και υπηρέτησε σε διάφορα σχολεία. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Ν. Αιτωλ/νίας (1993-94). Επιμορφώθηκε σε πολλά σεμινάρια ειδικότητας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συμμετείχε ως επιμορφωτής σε Σεμινάρια, Δίκτυα, Συνέδρια και Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοσίευσε άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ και υπήρξε συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος και ως Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου.

Θύμιος Μητρομάρας

Γεννήθηκε στην Άνω Χρυσοβίτσα το 1954. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Άνω Χρυσοβίτσας, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1977. Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομίας Αθηνών, Αγρινίου, Πτολεμαΐδας, Βόνιτσας και Θέρμου, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2008. Έχει τελειώσει τη Σχολή Λογιστών ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμου το 2010 - 2014 και 2014 - 2019. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μετσίνη κι έχουν δύο παιδιά.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία