Αγγελίες    Επικοινωνία

Στο Θέρμο με τον Απόλλωνα Θέρμου για το κύπελλο ο Αστέρας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 2:30 μ.μ., ο Αστέρας Μεσολογγίου ταξιδεύει στο Θέρμο για να αντιμετωπίσει στους "8" του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Αιτ/νίας τον τοπικό Απόλλωνα Θέρμου 1957.

Η ομάδα του Απόλλωνα Θέρμου συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας και στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε τον Κεραυνό Γαβαλούς εκτός έδρας, με σκορ 0-3.

Ο Αστέρας, έχοντας για πρώτη φορά προχωρήσει στο θεσμό του Κυπέλλου τόσο μακριά, πηγαίνει χωρίς άγχος να παίξει αυτό τον αγώνα, με τους παίκτες να είναι έτοιμοι να κυνηγήσουν την πρόκριση στις "4"  καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου για τη φετινή χρονιά. Είναι ο τελευταίος αγώνας για το 2018 και ελπίζουμε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες έχουμε την πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε σε αυτό το παιχνίδι και επ' ευκαιρία των εορτών ευχόμαστε σε όλους τους φίλους της ομάδας "Καλή χρονιά και πάντα με υγεία"!!!!

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία