Αγγελίες    Επικοινωνία

Απάντηση Υπουργείου Οικονομίας για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στο Θέρμο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Απάντηση στην αναφορά που είχαν καταθέσει στη Βουλή οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Τριανταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος, σχετικά με το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Θέρμου, έδωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Στην απάντησή του, το Υπουργείο δηλώνει ότι αναγνωρίζει τη σοβαρότητα του προβλήματος και τις επιπτώσεις που εγείρονται από τέτοιου είδους αποφάσεις και ενημερώνει ότι θα συγκροτήσει ομάδα εργασίας προκειμένου να αναζητήσει λύση για τις περιπτώσεις αυτές. Μάλιστα, αναφέρει ως παράδειγμα την αποτροπή κλεισίματος καταστημάτων της «Alpha Bank» σε νησιωτικές περιοχές ύστερα από παρέμβαση του Υπουργείου.

Σε κάθε περίπτωση, οι φορείς του νομού, σε συνεργασία με τους αιρετούς εκπροσώπους, πρέπει να επαγρυπνούν ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία των τραπεζικών  υποκαταστημάτων και να μην επιβαρύνονται περαιτέρω οι πολίτες, ιδιαίτερα στις ορεινές αυτές περιοχές.

Αναλυτικά η απάντηση του Υπουργείου εδώ:


 

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία