Αγγελίες    Επικοινωνία

Άγριος καυγάς Κωνσταντάρα - Βαρεμένου στο Δ.Σ. Θέρμου (βίντεο)

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Σκληρή αντιπαράθεση είχαν ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Βαρεμένο στο δημοτικό συμβούλιο της περασμένης Παρασκευής.

Ο κ. Κωνσταντάρας χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον βουλευτή αναφέροντας ότι η εποχή του Μαυρογιαλούρου έχει περάσει για το γεγονός πως λέγοντας στον κ. Βαρεμένο ότι αποκάλυψε ιδιωτικές συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι δεν σέβεται το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας». Δεν είστε ερμηνευτής του Προέδρου εσείς», τόνισε ο Κωνσταντάρας μιλώντας σκληρά αλλά ατάραχος με τον βουλευτή να αιφνιδιάζεται και να δείχνει πως σοκάρεται από την αντίδραση του δημάρχου.

Παίρνοντας το λόγο ο Γ Βαρεμένος έκανε λόγο για πρωτοφανή συμπεριφορά που δεν έχει συναντήσει ξανά από θεσμικό και υποστήριξε πως στόχος του ήταν να εκθειάσει την πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ οργισμένος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι. «Το χέρι να το χτυπάτε στη Βουλή στον Κασιδιάρη και σε άλλους που σας φωνάζουν και όχι σε εμένα» του απάντησε ο δήμαρχος με το διάλογο να περιλαμβάνει πολλές αιχμηρές εκφράσεις.

 

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία