Αγγελίες    Επικοινωνία

«Οι φίλοι του Μουσείου Ορεινής Τριχωνίδας» και οι καλοκαιρινές δράσεις τους

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» με αφορμή το καλοκαίρι προγραμματίζει τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του όπως κάνει κάθε χρόνο.

Στο πρόγραμμα που αρχίζει και διαμορφώνεται προβλέπονται εκδηλώσεις στην Ορεινή Τριχωνίδα (σε Θέρμο, Ανάληψη, Κόφτρα κ.λπ.), δράσεις που στόχο έχουν την προβολή και ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Θέρμου και μάλιστα για φέτος όλες οι εκδηλώσεις θα χρηματοδοτηθούν από πόρους του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα θα διοργανωθεί το ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ εκδήλωση με σεμινάρια, ημερίδες με την συμμετοχή καταξιωμένων ομιλητών και καθηγητών Πανεπιστημίων, η ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ στο Θέρμο με την παρουσία Εμπορικών Ακολούθων ξένων Πρεσβειών, Εκπροσώπους Διεθνών Επιμελητηρίων, γνωστών Σεφ και δημοσιογράφων ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει γευσιγνωσίες τοπικών προϊόντων, ανάδειξης των θρησκευτικών μνημείων, αθλοπαιδίες, παραστάσεις κλόουν και ταχυδακτυλουργών, παραδοσιακά ανταμάμωματα και άλλα πολλά.

''συνεχίζουμε τις προσπάθειες προβολής του τόπου μας με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την οικονομική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Τριχωνίδας..''

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία