Αγγελίες    Επικοινωνία

Συνεχίζονται οι εθελοντικές δράσεις στην Ανάληψη Τριχωνίδας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Συνεχίζονται οι εθελοντικές δραστηριότητες του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» με αποκορύφωμα τις δράσεις στο πλαίσιο της συμμετοχής του Συλλόγου στην πανελλαδική δραστηριότητα του LETS DO IT GREECE.

Χθες μέλη του Συλλόγου προχώρησαν σε καθαρισμό του χώρου της Βρύσης Σιμιγδάλι από μπουκάλια, πλαστικά και άλλα αντικείμενα ενώ πρόσφεραν τις εργασίες που χρειάστηκαν για να ξανατρέξει νερό στην αγαπημένη βρύση του όμορφου αυτού χωριού.

Σε ανακοίνωση του αναφέρεται: «πραγματοποιήσαμε την 7η εθελοντική δραστηριότητα μας τους τελευταίους μήνες με στόχο μια καλύτερη εικόνα των χωριών της Ορεινής Τριχωνίδας. Συνεχίζουμε με την συμμετοχή μας στην πανελλαδική εθελοντική δράση του LETS DO IT GREECE όπου δηλώσαμε συμμετοχή εδώ και 40 μέρες , πραγματοποιώντας δράσεις σε 5 διαφορετικά χωριά και οικισμούς της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Τριχωνίδας».

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία