Αγγελίες    Επικοινωνία

Ειδική συνεδρία για τις διεθνείς συνεργασίες στη Στοά Βιβλίου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΟΡΕΙΝΗΣ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑΣ» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με την ονομασία ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΜΙΛΙΩΝ & ΔΙΑΛΟΓΟΥ που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οίκο ΕΣΟΠΤΡΟΝ πραγματοποίησε χθές Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017 στη Στοά Βιβλίου ειδική συνεδρία με θέμα τις διεθνείς συνεργασίες.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Κουτσίκος που αναφέρθηκε στην ανάπτυξη επιχειρηματικών σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας αλλά και στην σπουδαιότητα που κρίνεται από την αγορά για εξωστρέφεια των υψηλά παραγομένων προϊόντων της χώρας και σε άλλες χώρες όπως στην Τουρκία.

Η Διεθνολόγος - Οικονομολόγος Μαρία Καλπουζάνη σημείωσε την σημαντικότητα των εξαγωγών και ιδιαίτερα των προϊόντων της Αιτωλοακαρνανίας και τόνισε την ωφελιμότητα της ανάπτυξης διεθνών σχέσεων.

Τον κ. Κουτσίκο προλόγισε και παρουσίασε ο Ποινικολόγος και τέως Βουλευτής Πέτρος Μαντούβαλος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συλλόγου:

«η προσπάθεια ανάδειξης και προβολής της Αιτωλοακαρνανίας συνεχίζεται και ιδιαίτερα της προβολής και προώθησης των τοπικών μας προϊόντων και των ποιοτικών παρεχόμενων υπηρεσιών»

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία