Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε  δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, οι οποίοι από τις 25/11/2018 έως  τις 30/11/2018 στο Μεσολόγγι, παρείχαν δηλητηριασμένη τροφή (φόλα) σε  εννέα σκύλους, από τους οποίους πέθαναν οι πέντε.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Τα 4 σκυλιά του Θεοδόση Γιαννακλή, είχαν βάλει στόχο ασυνείδητοι που χθες νωρίς το πρωί πέταξαν φόλες στον περιφραγμένο χώρο της αυλής τους σπιτιού του στην Αγριλιά, προφανώς για να τα εξοντώσουν.

Δυστυχώς κατάφεραν να δηλητηριάσουν τα δυο, πράγμα που φυσικά χαρακτηρίζεται εγκληματικό, αφού ο κ. Γιαννακλής αφενός τα είχε εμβολιασμένα και αφετέρου ζούσαν στον χώρο του σπιτιού του χωρίς  να ενοχλούν κανένα, όπως διαβεβαιώνει ο ίδιος, αφού η αυλή είναι περιφραγμένη. Το χειρότερο όλων όμως  είναι ότι ο «εγκληματίας» που πέταξε τις φόλες, δεν σκέφτηκε ότι στο σπίτι ζουν και 4 μικρά παιδιά ηλικίας από 5 έως 10 ετών, τα οποία θα μπορούσαν να είχαν έρθει σε επαφή με το δηλητήριο και τώρα ο κ. Γιαννακλής να θρηνεί ανθρώπινη ζωή.

Είναι επιεικώς απαράδεκτη η συμπεριφορά των δραστών, όταν, χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, προβαίνουν σε τέτοιες πράξεις και μάλιστα σε αυλές σπιτικών με στόχο δεσποζόμενα ζώα. Ο ίδιος κάλεσε την αστυνομία για να καταγγείλει το γεγονός  και τον κτηνίατρο, Αλέξανδρο Παπανικολάου, ο οποίος κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει τα ζώα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο κ. Γιαννακλής θέλησε να δημοσιοποιήσει το γεγονός μέσω της ΑΙΧΜΗΣ, αφενός για να προσέχουν όλοι όσοι έχουν κατοικίδια και αφετέρου για να δείξει στους δράστες το κακό που προκάλεσαν, αλλά κυρίως εκείνο που θα μπορούσαν να έχουν προκαλέσει στα  παιδιά του. 

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Φόλες σε γάτες και σκύλους

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελία ημεδαπής, θανάτωσε μια αδέσποτη γάτα παρέχοντάς της δηλητηριασμένη τροφή, ενώ με παρόμοιο τρόπο αποπειράθηκε να δηλητηριάσει και δύο αδέσποτους σκύλους.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Δυτικής Ελλάδας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες το απόγευμα στα Αλίπεδα Μεσολογγίου, σύμφωνα με καταγγελία μέλους φιλοζωικού συλλόγου, παρείχε δηλητηριασμένη τροφή σε σκύλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατος του.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών για θανάτωση ζώων συντροφιάς, διότι χθες και προχθές, στο Μεσολόγγι, εντοπίστηκαν από μέλος Φιλοζωικού Συλλόγου, δύο νεκρά σκυλιά, που παρείχαν ενδείξεις κατανάλωσης δηλητηριασμένης τροφής.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος προχθές το πρωί, αποπειράθηκε να θανατώσει ζώο συντροφιάς (σκύλο) 51χρονου ημεδαπού στο Θέρμο, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία