Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Τουρνουά μπάσκετ στο Θέρμο

Λίγες μέρες μένουν μόνο για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού!!!

Πρόλαβε μια θέση εσύ και η ομάδα σου μέχρι την Παρασκευή 09 Αυγούστου 2019...
Διεκδίκησε:

4 φορητά ηχεία προσφορά VODAFONE ΘΕΡΜΟ

4 power bank 2600 mAh VODAFONE ΘΕΡΜΟ

4 handsfree προσφορά VODAFONE ΘΕΡΜΟ

3 αθλητικά παπούτσια μπάσκετ προσφορά INTERSPORT Αγρινίου

1 γεύμα για 3 άτομα προσφορά Ξενοδοχείο Θέρμιος Απόλλων

1 διανυκτέρευση για 2 άτομα προσφορά Ξενοδοχείο Αλθαία

Τα δώρα θα μοιραστούν στις νικήτριες ομάδες!!!

Πηγή: kainourgiopress.blogspot.com

 

Για άλλη μια χρονιά η Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, συνδιοργανώνει αυτή τη φορά με τον Δήμο Αγρινίου, το καθιερωμένο πλέον Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Αγρινίου.

Το τουρνουά φέτος θα πραγματοποιηθεί 3 και 4 Ιανουαρίου στο καινούργιο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στην αερογέφυρα Αγρινίου. Τέσσερις ομάδες θα συμμετέχουν στο διαγωνιστικό μέρος και αυτές θα είναι: Η ομάδα των αστυνομικών, η ομάδα των δικηγόρων, η ομάδα των εμπόρων και η ομάδα των επαγγελματιών εστίασης. Στα πλαίσια του τουρνουά θα συμμετέχουν επίσης ο Σύνδεσμος Βετεράνων μπάσκετ Αγρινίου καθώς και η ΕΣΚΑΒΔΕ, που θα πραγματοποιήσουν την μια μέρα αγώνα μεταξύ Βετεράνων μπάσκετ και την επόμενη αγώνα μεταξύ νέων. Το χθες και το αύριο της πόλης μας στο μπάσκετ, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φορείς που συμμετέχουν, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τους συμπολίτες μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Φέτος έχουν εκδοθεί 3.000 εισιτήρια αξίας 2 ευρώ το καθένα, τα οποία ήδη διατίθενται απ' τους φορείς των ομάδων που θα συμμετέχουν. Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν ως εξής. Τα δύο τρίτα στην  αγορά τροφίμων για την  στήριξη των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Αγρίνιο καθώς και την στήριξη του κοινωνικού παντοπωλείου στο Αγρίνιο.  Το ένα τρίτο  για την οικονομική στήριξη συνανθρώπων μας που χρήζουν της βοήθειάς μας.

Ζητάμε για άλλη μια χρονιά απ’ τους συναδέλφους και τους συμπολίτες μας να εξαντλήσουν τα εισιτήρια, δείχνοντας έμπρακτα  αλληλεγγύη  στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους όσους στηρίζουν κάθε χρόνο την πρωτοβουλία μας αυτή. Στους απλούς πολίτες που εξαντλούν τα εισιτήρια του τουρνουά, αλλά και στις επιχειρήσεις που σε μια δύσκολη οικονομικά εποχή μας στηρίζουν με τις χορηγίες τους.

Ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη.

Για το Δ.Σ
Ταμπακέλης Δημοσθένης
Υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων

Ο ΛΕΩΝ Αθλητικός Σύλλογος χαιρετίζει την διοργάνωση Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 στα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ της Περιμετρικής οδού (έναντι Αγίου Νεκταρίου – Λιμάνι Μεσολογγίου), με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Τη διοργάνωση την αναλαμβάνουν το Πνευματικό Κοινωνικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη.

Ο Α.Σ. ΛΕΩΝ για την αρτιότερη οργάνωση του αθλητικού γεγονότος στην πόλη μας θα διαθέσει τέσσερις (4) φορητές μπασκέτες, μπάλες και ό,τι άλλο χρειαστεί για την ομαλή διεξαγωγή του Τουρνουά παρόλο που τις συγκεκριμένες ημερομηνίες λειτουργεί την Ακαδημία Μπάσκετ.

Τέτοια αθλητικά γεγονότα, ιδιαίτερα όταν αφορούν μικρούς αθλητές, δίνουν υπεραξία στην πόλη μας αλλά και ευκαιρίες στους μικρούς αθλητές να καλλιεργούν το « ευ αγωνίζεσθαι » ενώ η συμμετοχή των Συλλόγων κρίνεται επιβεβλημένη.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της ΕΣΚΑΒΔΕ κ. Νικάκη Κωνσταντίνο που συνέβαλλε τα μέγιστα ώστε μετά το Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι το εν λόγω τουρνουά να πραγματοποιηθεί και στο Μεσολόγγι. Συγχαρητήρια και στο Πνευματικό Αθλητικό Κέντρο του Δήμου μας για την συν-διοργάνωση αν και το επιλεχθέν μέρος διεξαγωγής θα μπορούσε να ήταν τα νέα ανοιχτά γήπεδα στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Καλή επιτυχία.

                                                                        Εκ της ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Το Πνευματικό Κοινωνικό και Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου και η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδας (ΕΣΚΑΒΔΕ) διοργανώνουν το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018 Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3.

Η αθλητική συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (Ε.Ο.Κ.) και η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Θα πραγματοποιηθεί στα ανοικτά γήπεδα Μπάσκετ της Περιμετρικής οδού (έναντι Αγίου Νεκταρίου – Λιμάνι Μεσολογγίου), με ώρα έναρξης 9.00 π.μ.

Δελτία συμμετοχής: Πνευματικό Κέντρο (Αθ. Ραζηκώτσικα 12 τηλ. 26310-22129)

Ηλεκτρονικά: στο site της Ε.Ο.Κ. www.basket.gr

 

 

Στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου ξεκίνησε το απόγευμα της Κυριακής το 1ο τουρνουά "Μαργαρίτα Σαπλαούρα" που διοργανώνει η ομάδα μας. Στα δύο παιχνίδια της πρώτης ημέρας νικητές ήταν ο Οίακας Ναυπλίου και η ομάδα μας. Πριν το ξεκίνημα των αγώνων μίλησαν στους εκπροσώπους του τύπου ο Πρόεδρος του Α.Ο.Α. Ντίνος Τσιαμάκης, η εκπρόσωπος της Φλόγας κ. Κωστοπουλου και ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας μας και πατέρας της Μαργαρίτας Σαπλαούρα, Νεκτάριος, ενώ πριν την έναρξη του αγώνα του Α.Ο.Α. με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό η μητέρα της Μαργαρίτας. 

Στα παιχνίδια της ημέρας ο Οίακας Ναυπλίου κέρδισε με 94 - 78 τον Απόλλωνα Πάτρας και η ομάδα μας με 77 - 50 το Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι αύριο στις 5 στο μικρό τελικό ο Απόλλωνας θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και στο μεγάλο τελικό στις 7 η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Οίακα Ναυπλίου.

Τα φύλλα αγώνων της πρώτης ημέρας.

Απόλλων Πατρών - Οίαξ Ναυπλίου 78 - 94

Στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά ο Οίακας Ναυπλίου κέρδισε με 94 - 78 τον Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα του Χάρη Κουλουριώτη προηγήθηκε με μικρή διαφορά από το ξεκίνημα του αγώνα και μέχρι το 30ο λεπτό κρατούσε μικρό προβάδισμα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Οίακας άνοιξε τη διαφορά και έφτασε στην επικράτηση.

Δεκάλεπτα: 21 - 23, 18 - 22, 27 - 25, 12 - 24.

Διαιτητές: Λεκατσάς - Σταθόπουλος - Ασημακάκη.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ (Νίκος Βουρνάς): Παππάς 3(1), Καραμαλέγκος 2, Μπελ 24, Τζάιδας 6(2), Παπαβασιλόπουλος, Μπέμπης 16(4), Κασπίρης 3(1), Μολφέτας 9(1), Ζούμπος 10, Πάπας, Μπαζίνας, Δημακόπουλος 5.

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Χάρης Κουλουριώτης): Ραζής 8, Κουμπούρας 2, Πασολάρι, Πελεκάνος 18(4), Παπαντωνίου 20(2), Όργκεστ 1, Γεωργιάδης 6, Ευστρατίου, Μανάκας 7(1), Μπουρτσουκλής, Σκορδάς 7, Αναγνωστόπουλος 25(2), Τσούχλης.

Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου - Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα 77 - 50

Στο δεύτερο παιχνίδι του τουρνουά η ομάδα μας μπήκε από το ξεκίνημα σε ρόλο "οδηγού" και ανέβασε τη διαφορά σε διψήφια τιμή από το πρώτο δεκάλεπτο. Στο ημίχρονο η ομάδα μας προηγήθηκε με διαφορά 19 πόντων και συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη που την έφερε στο μεγάλο τελικό τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα.

Δεκάλεπτα: 19 - 7, 19 - 12, 21 - 16, 18 - 15.

Διαιτητές: Λεκατσάς - Σταθόπουλος - Ασημακάκη.

VIVECHROM Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Γιάννης Διαμαντάκος): Τασόπουλος 6(1), Σταμίρης, Μιχάλογλου 15(1), Καπινιάρης 11(1), Γκρέκας, Τσατάς 2, Σταμούλης 12(3), Μήτσου 15(3), Ψαράς 8(2), Σαρρής 3, Στάνκοβιτς 5(1).

ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Θωμάς Κωστόπουλος): Γεωργίου 6, Μουζακίτης, Τσίρμπας - Αναγνώστου 2, Πιστιόλης, Καραγκιολίδης 18(1), Μάντζιος 3, Πάτρας 12, Πανταζής, Πρέντζας 5(1), Γιωτάκης 4.

Πηγή: aitosports.gr

Μετά το 2ο φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ που διεξήχθη Τετάρτη και Πέμπτη 3 και 4 Ιανουαρίου με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διεύθυνση Ακαρνανίας - Πυροσβεστική Υπηρεσία - Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου- Σύνδεσμος Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, νικητής ήταν η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.

Μία ομάδα εκπροσώπων στις 22/01/2018 επισκέφθηκαν την ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου, ενημερώθηκαν για το έργο της, ξεναγήθηκαν στους χώρους της και προσέφεραν ένα σημαντικό χρηματικό ποσό ενισχύοντας έτσι τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου. Η ΤΔΕ της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου ευχαριστεί θερμά όλα τα σωματεία που κατ' αυτόν τον τρόπο βοηθούν το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και ευελπιστεί το παράδειγμά τους να έχει απήχηση και σε άλλους φορείς.

Ο Πρόεδρος
Επαμεινώνδας Τάνταρος

Η Γραμματέας
Λαμπρινή Κολοβού

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία