Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:00 πραγματοποιήθηκε στο εντυπωσιακό κτήριο του Δήμου Θέρμου ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τις Αναπτυξιακές Διαταραχές στην Παιδική ηλικία. Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Θέρμου, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ι.Π. Μεσολογγίου και το Κέντρο Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της Εταιρίας Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας-ΕΨΥΠΕΑ.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος Θέρμου κος Σπ. Κωνσταντάρας και στη συνέχεια ακολούθησαν οι εισηγήσεις από τους ομιλητές. Ο Δρ. Σωτήρης Ι. Κωτσόπουλος-Παιδοψυχίατρος, Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΨΥΠΕΑ αναφέρθηκε στις Διαταραχές Συμπεριφοράς του παιδιού. Η Δρ. Αγγελική Κωτσοπούλου-Λογοπαθολόγος εστίασε την ομιλία της στις Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος στην προσχολική ηλικία, η Δρ. Κατερίνα Καραϊβάζογλου-Παιδοψυχίατρος, Επιστημονική Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας της ΕΨΥΠΕΑ ανέπτυξε το θέμα των επιπτώσεων της Διάσπασης, Υπερκινητικότητας και Παρορμητικότητας στην παιδική ηλικία και ο κος Γεράσιμος Τουλιάτος-Διοικητικός Υπεύθυνος της ΕΨΥΠΕΑ παρουσίασε τις δραστηριότητες του Κέντρου Ημέρας για Παιδιά με Αναπτυξιακές Διαταραχές της ΕΨΥΠΕΑ στα 15 χρόνια λειτουργίας του. Συντονιστής εκ μέρους του Λαογραφικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου ο οποίος είχε και την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της εκδήλωσης ήταν ο κος Λάμπρος Μπίσσας-Μαθηματικός.

Ακολούθησε συναυλία από το σύνολο εγχόρδων του Δημοτικού Ωδείου Ι.Π. Μεσολογγίου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου κου Σπύρου Χολέβα. Η συμμετοχή των κατοίκων του Θέρμου ήταν εξαιρετικά ικανοποιητική γεμίζοντας την καλαίσθητη αίθουσα του Δήμου.

Εκ μέρους των διοργανωτών θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στον Δήμο Θέρμου για την φιλοξενία και για το δείπνο που παρέθεσε με τοπικά εδέσματα στους συντελεστές της εκδήλωσης. Επίσης ευχαριστούμε το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για την διάθεση του λεωφορείου που μετέφερε τους μουσικούς του Δημοτικού Ωδείου Ι.Π. Μεσολογγίου και κάποιους συμπολίτες μας, καθώς και τον καταξιωμένο γλύπτη κο Βασίλη Παπασάϊκα όπου έργο του κόσμησε την αφίσα της εκδήλωσης. Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στον μαέστρο κο Σπύρο Χολέβα για την διαχρονική του υποστήριξη στις εκδηλώσεις της ΕΨΥΠΕΑ και για την πολύ όμορφη μουσική βραδιά που μας πρόσφερε.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ραδιομέγαρο (καφετέρια) διενεργήθηκαν οι προβλεπόμενες από το Καταστατικό του Συλλόγου εκλογές εξελέγησαν με νομικές διαδικασίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου οι κάτωθι:

Πετροπούλου Ευφροσύνη

Κασκαρίκα Όλγα

Μπεκιάρης Βασίλειος

Σπανού Ελένη

Γκιάφη Ελένη

Κουφός Θεόδωρος

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Η Γραμματέας
Κασκαρίκα Όλγα

Ημερίδα για τον Αυτισμό στο Θέρμο

Ο Δήμος Θέρμου, ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ι. Π. Μεσολογγίου και η Εταιρία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας – ΕΨΥΠΕΑ σας προσκαλούν σε ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Αυτισμός, Διαταραχές Συμπεριφοράς, Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής – Υπερκινητικότητα (ΔΕΠ-Υ) στην Παιδική ηλικία» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Θέρμου.

Θα ακολουθήσει συναυλία με το σύνολο εγχόρδων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου υπό την Διεύθυνση του μαέστρου κ. Σπύρου Χολέβα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Λάμπρος Μπίσσας – Μαθηματικός, Πρόεδρος Δ.Σ. Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ι.Π. Μεσολογγίου.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μεσολογγίου, με αφορμή την πανσέληνο, καλούν τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην εκδήλωση-μουσική βραδιά το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 21:00 που θα γίνει στην «Πελάδα», στο λιμάνι κάτω από το φως του φεγγαριού.

Το Δ.Σ. του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου καλεί τα μέλη του, να συμμετέχουν στις εκλογές του συλλόγου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 8 Σεπτέμβρη και ώρα 11 π.μ., στην αίθουσα του Ραδιομέγαρου.

Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 15 Σεπτέμβρη, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Πολλά τα μέλη και οι φίλοι  του Λαογραφικού Πολιτιστικού Συλλόγου , τα οποία συμμετείχαν στην  εκδήλωση για την κοπή της πίτας του συλλόγου.

Ο Πρόεδρος Μπίσσας Λάμπρος εκ μέρους του Δ.Σ, αφού χαιρέτησε τους παρόντες εκπροσώπους φορέων  και συλλόγων, ευχαρίστησε όλους για την συμπαράσταση και την συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Υποσχέθηκε δε ότι το Δ.Σ. και στο νέο έτος θα προγραμματίσει εκδηλώσεις που θα προβάλλουν  την Λαογραφία και τον πολιτισμό της Πόλης μας.

Σελίδα 1 από 8

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία