Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Η Στεφανία Λοϊζου που είχε επιλεχθεί το 2017 από όλα τα σχολεία του Δήμου Μεσολογγίου για να παρελάσει επικεφαλής ως "ΕΛΛΑΔΑ" στην Ιερά Πομπή Μεσολογγίου θα συμμετέχει ως Υποψηφία Δημοτική Σύμβουλος Θέρμου με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα.

Η Στεφανία σπουδάζει Βρεφονηπιοκόμος και είναι κόρη του Βασιλείου και Δάφνης Λοϊζου με καταγωγή από την Ανάληψη Τριχωνίδος. Οι γονείς της αναπτύσσουν τα τελευταία δέκα χρόνια έντονη δραστηριότητα κοινωνικής και πολιτιστικής κατευθύνσεως ενώ και η ίδια ασχολείται με τον εθελοντισμό, τον Ερυθρό Σταυρό και συμμετέχει σε ομάδες πολιτιστικής και καλλιτεχνικής δημιουργίας.

Τονίζει χαρακτηριστικά:

"την Ανάληψη και την ευρύτερη περιοχή του Θέρμου από πολύ μικρή ηλικία την έχω στην καρδιά μου και θέλω πραγματικά να αναδειχθεί και προβληθεί ώστε να καταστεί κέντρο επισκεψιμότητας και σημείο αναφοράς για την Δυτική Ελλάδα. Στην προσπάθεια αυτή δεν χωρούν κομματισμοί, συμφέροντα και φιλοδοξίες αλλά προέχει το κοινό καλό και για αυτό πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να αγωνιστούμε."

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, συνεχίζει την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων, δίνοντας στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Γεωργία Στάϊκου - Νικολοπούλου

Είναι κάτοικος Μυρτιάς, παντρεμένη με τον Κώστα Νικολόπουλο κι έχουν 2 παιδιά. Ασχολείται αρκετά χρόνια με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, υπήρξε δε και Αντιπρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μυρτιάς το χρονικό διάστημα 2002 - 2006.

Χριστίνα Ρεπάνη - Καμποσιώρα

Γεννήθηκε στο Αγρίνιο ενώ από το 2006 διαμένει μόνιμα στην Αγία Σοφία. Είναι απόφοιτη του ΟΑΕΔ Αγρινίου (Κομμωτική – Αισθητική). Είναι παντρεμένη με τον Χρήστο Καμποσιώρα, μηχανικό αυτοκινήτων, κι έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Η αγάπη της για τον τόπο, η διάθεση για προσφορά και το κοινό καλό, ήταν αυτά που την ώθησαν για να θέσει υποψηφιότητα ως Δημοτική Σύμβουλος στις επερχόμενες εκλογές με τον συνδυασμό του Θεόδωρου Κασόλα, «Αξιοπιστία & Προοπτική για τον Δήμο Θέρμου. Στις προηγούμενες εκλογές είχε θέσει και πάλι υποψηφιότητα στον ίδιο συνδυασμό στην τοπική κοινότητα Αγίας Σοφίας.

Βασιλική (Κική) Φέρρα

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας, όπου και ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις της στο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. Από το 1986 έως σήμερα εργάζεται στον όμιλο ΟΤΕ. Ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά επί πολλά χρόνια, ενώ διετέλεσε Σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Θέρμου.

Παναγιώτα Ψαλλίδα

Είναι πτυχιούχος Φιλοσοφικής, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας κι είναι καθηγήτρια Μέσης Εκπαίδευσης με εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, δίδαξε επί διετία Φιλολογικά μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στην Κιβωτό του Κόσμου και διακρίνεται ιδιαίτερα για την δημιουργικότητά της, την οργανωτικότητά της, τη φαντασία της. Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια που άπτονται των ενδιαφερόντων της, όπως Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή, Μαθησιακές δυσκολίες - Δυσλεξία, Παιδί και επιθετικότητα. Γνωρίζει επίσης τη γραφή Braille.

 

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου Θεόδωρο Κασόλα, έχει αναπτύξει μεγάλη δυναμική κι έρχεται σήμερα να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα κι άλλων Υποψηφίων Δημοτικών του Συμβούλων στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές.

 Κώστας Λιανός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο. Στο Θέρμο τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στη συνέχεια και για τρία χρόνια φοίτησε στη σχολή Ηλεκτρολόγων στο Καρπενήσι. Μετά την αποφοίτησή του από τη σχολή του Καρπενησίου, μετέβη στην Αθήνα όπου συνέχισε κι ολοκλήρωσε τις σπουδές του επί 4 χρόνια στη Σχολή Εργοδηγών, ενώ παράλληλα κάνοντας την πρακτική του εξάσκηση αλλά και για την επιβίωσή του, εργαζόταν στη Βιομηχανία ως Ηλεκτρολόγος. Είναι παντρεμένος με την Σταυρούλα Κοκκότου κι έχουν τρία παιδιά. Σήμερα ως επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο Αγρίνιο ενώ με τα πολιτικά δρώμενα του τόπου καταγωγής του ασχολείται ενεργά από το 1973. Κατανοώντας τα δύσκολα προβλήματα το τόπου μας, κι έχοντας τη διάθεση να βοηθήσει για την επίλυσή τους συμμετέχει ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ& ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με Υποψήφιο Δήμαρχο τον Θεόδωρο Κασόλα και ζητά τη στήριξή σας.

 

 

Δημήτρης (Τάκης) Μαραγιάννης του Χρήστου

Ο Δημήτρης Μαραγιάννης γεννήθηκε το 1969 και μεγάλωσε στο Θέρμο. Στο Θέρμο ολοκλήρωσε τις εγκύκλιες γνώσεις του τελειώνοντας το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο Θέρμου. Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε αθλητής και ποδοσφαιριστής, απ΄ τους κορυφαίους της Ομάδας ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΕΡΜΟΥ. Αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στις ομάδες: Αναγέννηση Θέρμου, Α.Ο. Αναλήψεως, Α.Ο. Πετροχωρίου, Απόλλων Δοκιμίου, Α.Ο. Λυσιμαχείας, Α.Ο. Σκουτεράς. Συμμετείχε επίσης με πολύ μεγάλη διάκριση και στη Μικτή ΑΙτωλοακαρνανίας. Σήμερα, δραστηριοποείται με επιτυχία ως ελεύθερος επαγγελματίας.

 

 

 Ελένη Ζήση-Τσιτσά-Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Είναι απόφοιτος του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ γνωρίζει επί πλέον Αγγλικά και Ιταλικά. Από το 1991 ζεί μόνιμα στην περιοχή του Θέρμου. Εκλέχτηκε τρεις φορές Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρκου (2002, 2006, 2010), ενώ από το 2005 εκλέγεται στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θέρμου. Συμμετέχει ενεργά στο Σύλλογο Πολυτέκνων Θέρμου και Περιχώρων ως Γεν. Γραμματέας από το 2011 μέχρι σήμερα. Είναι παντρεμένη με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και έχουν πέντε παιδιά.

 

 

 

Γιώργος Σαγώνας

Ο Γιώργος Σαγώνας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πετροχώρι. Είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά. Τις εγκύκλιες γνώσεις του τις απέκτησε στο Δημοτικό Σχολείο Πετροχωρίου, στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική, με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά από το 1976 έως σήμερα. Ως Δ/ντής Πληροφορικής σε μεγάλες Βιομηχανικές μονάδες, αλλά και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων ασχολήθηκε με την οργάνωση επιχειρήσεων, την οργάνωση παραγωγής Βιομηχανικών Μονάδων, την εγκατάσταση αυτοματισμών στην παραγωγική διαδικασία και τις βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων, αποθήκευσης και παραγωγής. Από τη δεκαετία του 80 ασχολήθηκε με την υλοποίηση πολλών Ευρωπαϊκών & Εθνικών Προγραμμάτων, συμβάλλοντας αποφασιστηκά στην αναπτυξιακή προσπάθεια των βιομηχανικών μονάδων, στον εκσυγχρονισμό τους και στη βελτίωση της εξωστρέφειάς των. Από τη δεκαετία του 70, ασχολείται με τη Λαογραφία & την τοπική ιστορία της περιοχής καταγωγής του. Έχει να επιδείξει σημαντικό εκδοτικό έργο, ενώ σημαντική είναι η αρθρογραφία του σε εφημερίδες και περιοδικά, οι παρουσιάσεις του σε Ημερίδες και Συνέδρια. Στη σκηνοθετική του δράση περιλαμβάνονται σημαντικά ντοκυμαντέρ, όπως τα ντοκυμαντέρ για την Τριχωνίδα, το Βυζαντινό Απόκουρο, τη Μονή Καταφυγίου & τον Όσιο Κάλλιστο Β΄ τον Καταφυγιώτη, την Ιστορία του Θέρμου, το Όργωμα, το Κούρεμα, τον Θέρο, το Αλώνισμα, τα Αρχαιοελληνικά Παιγνίδια, τα Παραδοσιακά μας Παιγνίδια. Έχει λάβει μέρος στο Φεστιβάλ ντοκυμαντέρ Χαλκίδος διακριθείς για το έργο του Τριχωνίδα. Λειτουργεί τις ιστοσελίδες προβολής της ευρύτερης περιοχής της Αιτωλοακαρνανίας: www.aetolia.gr, www.thermos.gr, www.laografika.gr, www.paignidia.gr, ενώ έχει υλοποιήσει κι είναι διαθέσιμα, τα ακόλουθα mobile applications: Ξενάγηση στον Αρχαιολογικό Χώρο Θέρμου, Τουριστικός Οδηγός Αιτωλοακαρνανίας, Βυζαντινά μνημεία Αιτωλοακαρνανίας, Ελληνικά Παραδοσιακά Παιγνίδια, Αρχαία Θέατρα Αιτωλοακαρνανίας και Tour στους Αρχαιολογικούς Χώρους Αιτωλοακαρνανίας. Έχει διατελέσει Πρόεδρος πολλών Πολιτιστικών Συλλόγων, είναι μέλος πολλών επιστημονικών Εταιρειών και συνεργάζεται με πολλούς επιστημονικούς φορείς, την Ακαδημία Αθηνών, το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας (Κ.Ε.Ε.Λ.). Με τα αυτοδιοικητικά ασχολήθηκε για πρώτη φορά το 2014. Στις αυτοδιοικητικες Εκλογές του 2019, με κεντρικό του σύνθημα: Ψηφίστε ικανούς, αυτούς που θέλουν, ξέρουν και μπορούν, είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον συνδυασμό ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ του Υποψήφιου Δημάρχου Θεόδωρου Κασόλα..

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, συνεχίζοντας την ανακοίνωση υποψηφιοτήτων, έδωσε στη δημοσιότητα κι άλλα ονόματα Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Σούλα (Αθανασία) Δημοπούλου - Καμπά

Γεννήθηκε στα Σιταράλωνα Αιτωλοακαρνανίας το 1963, κι είναι κόρη του εμπόρου Κωνσταντίνου και της Σπυριδούλας Δημοπούλου. Στα Σιταράλωνα τελείωσε το Δημοτικό. Στα δώδεκά της χρόνια μετοίκησε στην Αθήνα όπου τελείωσε το Γυμνάσιο και τη Σχολή Κομμωτικής Τέχνης Αμάραντου, απ’ την οποία αποφοίτησε και έλαβε το δίπλωμα Κομμωτικής Τέχνης. Εργάστηκε στην Αθήνα ως κομμώτρια μέχρι το 2014 έχοντας δικά της κομμωτήρια. Το 2014 εγκαταστάθηκε μόνιμα στον οικισμό Μαραθιάς της Τοπικής Κοινότητας Καλουδίου του Δήμου Θέρμου. Ασχολήθηκε με τα κοινά, κατ’ αρχάς ως μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σιταραλώνων κατά τη διετία 1989 - 1990, στη συνέχεια και κατά την πενταετία 2010 - 2015, διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μαραθιωτών Τριχωνίδος οι Άγιοι Πάντες, ενώ τη διετία 2015 - 2016 διετέλεσε Πρόεδρος του προαναφερομένου Συλλόγου. Κατά τη θητεία της στο Δ.Σ. του ως άνω Συλλόγου λειτούργησε το Κοινοτικό Ιατρείο Μαραθιά, στο κτήριο του Δημοτικού Σχολείου και με προσωπικές της ενέργειες εγκαταστάθηκε γιατρός. Είναι παντρεμένη με τον Αθανάσιο Καμπά συνταξιούχο της ΕΛΑΣ, είναι μητέρα δύο παιδιών του Γιώργου και της Σοφίας και γιαγιά της μικρής Αθανασίας Δρακάκη. Ενδιαφέρεται για τα κοινά με ιδιαίτερες ευαισθησίες στα θέματα περιβάλλοντος και των ευπαθών ομάδων, κι έχει αναπτύξει πλούσια φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Με την Τοπική Αυτοδιοίκηση ασχολείται για πρώτη φορά με όραμα και στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Θέρμου και των Τοπικών Κοινοτήτων.

 

 

Άννα Καρβούνη

Γεννήθηκε το 1987 στην Κόνισκα, όπου τελείωσε το δημοτικό και στην συνέχεια το Γυμνάσιο & Λύκειο Θέρμου. Φοίτησε στο ΙΕΚ ΕΚΑΒ με την ιδιότητα του διασώστη - πλήρωμα ασθενοφόρου. Ζει και μένει μόνιμα στην Κόνισκα και ασχολείται με αγροτικές δραστηριότητες. Είναι έγγαμη και μητέρα ενός αγοριού.

 

Συμεών Λαμπρόπουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σιταράλωνα. Στα Σιταράλωνα τελείωσε το Δημοτικό, ενώ στο Θέρμο ολοκλήρωσε τις Γυμνασιακές του σπουδές. Από το 1987 μένει στην Αθήνα κι είναι Δημόσιος Υπάλληλος στην ΟΣΥ. Με τα αυτοδιοικητικά ασχολείται από το 1992 και επί σειρά ετών, εκλεγόμενος στην Τοπική Κοινότητα Σιταραλώνων.

 

 

 

 

Νίκος Σαγώνας

Γεννήθηκε στο Πετροχώρι το 1955 και αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Θέρμου. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάστηκε στον ΟΤΕ για 38 χρόνια με αντικείμενο το Marketing, τις Πωλήσεις & την Επικοινωνία, ξεκινώντας από Σύμβουλος διαφήμισης και φτάνοντας στο βαθμό του Δ/ντή Πωλήσεων για όλη την Ελλάδα. Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στα παραπάνω αντικείμενα απο το Εθνικό Κέντρο Πιστοποίησης (Ε.ΚΕ.ΠΙΣ). Από το 2009 μέχρι σήμερα δραστηριοποιείται στην έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση του Επαγγελματικού Οδηγού Αιτ/νίας- Ευρυτανίας & Λευκάδας, παρέχοντας πληροφορίες για επιχειρήσεις και επαγγελματίες της ευρύτερης περιοχής μας και δημιουργώντας παράλληλα θέσεις εργασίας σε μια εποχή κρίσης. Είναι παντρεμένος & έχει δυο γιους. Η γνώση, η πείρα του, η εργατικότητά του και το ήθος του είναι οι ασφαλείς εγγυήσεις για να ανταποκριθεί πλήρως στα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Θέρμου. Πιστεύει ακράδαντα ότι σε αυτή τη εκλογική διαδικασία ο μεγάλος αντίπαλός μας είναι τα προβλήματα της περιοχής μας και όχι οι άνθρωποι. ΜΑΖΙ προχωράμε στο νέο μας ξεκίνημα, ο καθένας με το τάλαντό του. Κανείς δε περισσεύει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!

Ο συνδυασμός ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Θεόδωρο Κασόλα Υποψήφιο Δημάρχο Θέρμου, έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα ονόματα των Υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Όλοι οι ανακοινωθέντες είναι σήμερα εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, έχουν αναπτύξει μεγάλη δραστηριότητα, κι έχουν να επιδείξουν αξιόλογο έργο.

Κώστας Αναγνωστάκης

Γεννήθηκε στη Χρυσοβίτσα Θέρμου, φοίτησε στο Γυμνάσιο Θέρμου και είναι πτυχιούχος της Σχολής Μηχανοτεχνιτών. Κατοικεί μόνιμα στο Θέρμο, όπου και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου έθεσε υποψηφιότητα το 2006 για τον Δήμο Θέρμου και εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος. Το 2010 ορίστηκε Αντιδήμαρχος του Δήμου. Το 2013 διετέλεσε πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και μέλος του Νομικού Προσώπου Ο.Κ.Π.Α.Π. Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας - Αλληλεγγύης και Παιδείας. Το 2014 έθεσε και πάλι υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του Θεόδωρου Κασόλα. Μετά την επανεκλογή του εκλέγεται αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Σήμερα είναι μέλος του τοπικού οργάνου πολιτικής προστασίας και αναπληρωματικο μέλος της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Δημήτριος (Τάκης) Δάλλας

Γεννήθηκε στην Μυρτιά Θέρμου. Απόφοιτος τεχνικής σχολής στο Τμήμα Ηλεκτρονικών - Πτυχιούχος Ραδιοτεχνίας & Τηλεόρασης. Ζει και εργάζεται στη Μυρτιά όπου διατηρεί ομώνυμο ξενοδοχείο. Διαχειρίζεται τα τελευταία χρόνια τα Λουτρά Μυρτιάς συμβάλλοντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.

Αριστείδης (Άρης) Κατσαρός

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μυρτιά με τον αυτοκινητιστή πατέρα του Γιώργο Κατσαρό και τη μητέρα του Αμβρακιώτισσα Σπυριδούλα Ζυγούρη. Από το 1994 εργάζεται με μεράκι για προσφορά στο Ταχυδρομείο Θέρμου. Εκλέχτηκε δύο φορές Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Μυρτιάς (1998 και 2002) και διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου. Από το 1986 -1994 ασχολήθηκε με το κίνημα των Ετεροδημοτών (Σύλλογο Μυρτιάς, ΟΣΥΤ & ΠΑΝΣΥ). Το 2010 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος και είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής και Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου. Το 2014 εξελέγη και πάλι Δημοτικός Σύμβουλος του συνδυασμού ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ, κι είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.

Δημήτρης Κόκκοτος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Θέρμο, όπου και τελείωσε το εξατάξιο Γυμνάσιο. Είναι πτυχιούχος του Φυσικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και του τμήματος Θεολογίας του ίδιου Πανεπιστημίου. Μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων διορίστηκε καθηγητής στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και υπηρέτησε σε διάφορα σχολεία. Διετέλεσε μέλος του Δ.Σ Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας και αναπληρωματικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Ν. Αιτωλ/νίας (1993-94). Επιμορφώθηκε σε πολλά σεμινάρια ειδικότητας και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Συμμετείχε ως επιμορφωτής σε Σεμινάρια, Δίκτυα, Συνέδρια και Εκπαιδευτικά Προγράμματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοσίευσε άρθρα σε διάφορα ΜΜΕ και υπήρξε συνεργάτης σε ερευνητικά προγράμματα. Διετέλεσε επί πολλά χρόνια ως Αναπληρωτής Υπεύθυνος και ως Υπεύθυνος στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θέρμου.

Θύμιος Μητρομάρας

Γεννήθηκε στην Άνω Χρυσοβίτσα το 1954. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο Άνω Χρυσοβίτσας, το Γυμνάσιο και το Λύκειο Θέρμου και μετά την εκπλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων κατατάχθηκε στην Αστυνομία το 1977. Υπηρέτησε σε διάφορες Υπηρεσίες της Αστυνομίας Αθηνών, Αγρινίου, Πτολεμαΐδας, Βόνιτσας και Θέρμου, μέχρι τη συνταξιοδότησή του το 2008. Έχει τελειώσει τη Σχολή Λογιστών ΑΚΤΟ στην Αθήνα. Εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θέρμου το 2010 - 2014 και 2014 - 2019. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μετσίνη κι έχουν δύο παιδιά.

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε η πρώτη προεκλογική εκδήλωση του συνδυασμού ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ & ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον ΔΗΜΟ ΘΕΡΜΟΥ την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 στο ξενοδοχείο ΑΛΘΑΙΑ στο Πετροχώρι.

Στην εκδήλωση, έγινε η παρουσίαση του νέου λογότυπου του συνδυασμού, ενώ ο κεντρικός ομιλητής, επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου ο Θεόδωρος Κασόλας, ευχαρίστησε τους παρευρεθέντες και έκανε μια γενική παρουσίαση του Προγράμματός του.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο κ. Κασόλας, έκανε την παρουσίαση της πρώτης ομάδας υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί δημότες και φίλοι, οι οποίοι εξέφρασαν την εκτίμησή τους στον συνδυασμό και ειδικότερα στον κ. Κασόλα και στους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού, κι απερίφραστα εκδήλωσαν τη στήριξή τους στις προσπάθειες για έναν Δήμο που όλοι οραματίζονται.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

Σελίδα 1 από 5

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία