Αγγελίες    Επικοινωνία

Εντυπωσίασε και η φετινή αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με εντυπωσιακές αλλαγές έγινε η αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου στο λιμάνι της πόλης, απόψε το βράδυ.

Χιλιάδες κόσμου παρακολούθησαν την κορυφαία εκδήλωση της 488ης επετείου του μεγάλου ιστορικού γεγονότος. Ανάμεσα στους επισήμους που παρακολούθησαν το δρώμενο, ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης, Σπήλιος Λιβανός, Θάνος Μωραΐτης, Γιώργος Βαρεμένος και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος, ο δήμαρχος Ναυπακτίας Βασίλης Γκίζας, οι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, δήμαρχοι και εκπρόσωποι γειτονικών δήμων, εκπρόσωποι του Στρατού, της Αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής και άλλοι.

Αφού πρώτα έγινε η παρέλαση στην οποία συμμετείχαν: η Φιλαρμονική, ο σύλλογος «Ναύπακτος- Πολιτιστικές Διαδρομές» και η Μικτή Χορωδία,  με στολές εποχής στην συνέχεια έγινε η αφήγηση που συνοδεύτηκε από ήχο και εικόνα που εντυπωσίασε όλους τους παραβρισκόμενους.

Αύριο αναμένεται η ολοκλήρωση των εκδηλώσεων με την επιμνημόσυνη δέηση και ρίψη στεφάνων στο λιμάνι παρουσία και του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου που προφανώς θέλει να στείλει ένα μήνυμα στην Τουρκία.  

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία