Αγγελίες    Επικοινωνία

Συνάντηση της Ομοσπονδίας με την νέα Δημοτική Αρχή

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου συνάντηση της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας & Δωρίδος με την νέα Δημοτική αρχή του Δήμου Ναυπακτίας.

Στη συνάντηση ανταλλάχτηκαν γενικά απόψεις για τα θέματα που αφορούν τους επιχειρηματίες της περιοχής όπως η Τουριστική ανάπτυξη, το κυκλοφοριακό, η εξεύρεση Parking στο κέντρο της πόλης, η δίκαια κατανομή των προμηθειών του Δήμου και άλλα πολλά.

Διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα και Δεσμεύτηκαν και οι δύο πλευρές για Στενή Συνεργασία ώστε ο Δήμος να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας ζητήθηκε η εκπροσώπηση των επιχειρηματιών σε όλες εταιρείες και τις επιτροπές του Δήμου που τους αφορά, όπως Λιμενικό Ταμείο, ΔΕΥΑΝ, Αναπτυξιακή κλπ ώστε η συνεργασία να έχει και θεσμική υπόσταση.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν:

Ο Δήμαρχος Βασίλης Γκίζας

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υποθέσεων Ντίνος Τσουκαλάς

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Θωμάς Κοτρωνιάς

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Σωκράτης Παπαβασιλείου

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Γιάννης Παπαϊωαννίδης

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ζαχαρίας Χοχτούλας

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Θέμης Δαβανέλλος

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αποστόλης Παπαϊωάννου

Ο Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης Βασίλης Μπακατσιάς

   Ο Πρόεδρος των Συνεργείων αυτοκινήτων Κώστας Αναδιώτης                                                                                                                                                                                                  Εκ του ΔΣ της Ομοσπονδίας

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία