Αγγελίες    Επικοινωνία

Μολότοφ έριξαν άγνωστοι στο Α.Τ. Ναυπάκτου

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Επίθεση με μολότοφ έκαναν άγνωστοι χθες αργά το βράδυ στο Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, χωρίς κανείς να τους πάρει είδηση, αφού μετά την πράξη τους χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι αστυνομικοί έκαναν αρκετές προσαγωγές, αλλά δεν προέκυψε κάποια εμπλοκή από τους συγκεκριμένους. Δεν προκλήθηκαν ζημιές αφού οι δράστες δεν κατάφεραν να πλησιάσουν πολύ κοντά στο κτίριο, προτιμώντας να δράσουν στον εξωτερικό χώρο και στην «ασφάλεια» του σκοταδιού που επικρατεί στην περιοχή.

Το πρόβλημα της έλλειψης φωτισμού σε αυτό το σημείο της πόλης, είναι πολύ σοβαρό,, αφού στο ίδιο κτίριο εκτός από το Α.Τ. στεγάζεται και το Λιμεναρχείο, αλλά μόλις πέφτει το σκοτάδι η κίνηση είναι σχεδόν μηδενική.

Εκτός αυτού και παρόλο που το Α.Τ. έχει δεχθεί και άλλη παρόμοια επίθεση, δεν υπήρχε μέχρι πρότινος φρουρός. Όπως υπογραμμίζει η Ένωση Αστυνομικών Υπάλληλων Αιτωλίας, κατόπιν πιέσεων των συνδικαλιστών τοποθετήθηκε τις τελευταίες ημέρες φρουρός, η ύπαρξη του οποίου είναι αναγκαία σε όλα τα τμήματα, προκειμένου να υπάρχει άμεση αντιμετώπιση. Όπως λένε οι συνδικαλιστές αστυνομικοί, η πρώτη αντίδραση είναι πάντα σωτήρια, καθώς, αν η μολότοφ έπεφτε πάνω σε ένα περιπολικό και γινόταν αντιληπτή μετά από ώρα το όχημα θα καταστρεφόταν. Τα πρώτα λεπτά όμως μπορούν να σώσουν την κατάσταση, αφού η φωτιά μπορεί να αντιμετωπιστεί και με τα πυροσβεστικά μέσα του τμήματος.

Με αφορμή αυτό το συμβάν είναι καιρός πλέον η νέα δημοτική αρχή, να φροντίσει άμεσα για την τοποθέτηση προβολέων, προκειμένου να φωτιστεί όχι μόνο το εν λόγω κτίριο, αλλά και όλη η γειτονιά καθώς λίγο πιο πάνω βρίσκεται η βιβλιοθήκη, το Ειρηνοδικείο και η Οικονομική Υπηρεσία του δήμου. Παρόλο που είναι ένα κεντρικό σημείο το βράδυ μοιάζει σαν να βρίσκεται στην ερημιά…

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία