Αγγελίες    Επικοινωνία

Πλήθος κόσμου στην ορκωμοσία του Βασίλη Γκίζα

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Στην κατάμεστη Παπαχαραλάμπειο αίθουσα έγινε η ορκωμοσία του νέου δημάρχου Ναυπακτίας Βασίλη Γκίζα, των δημοτικών συμβούλων και προέδρων κοινοτήτων.

Πλήθος πολιτών έδωσαν το παρών παίρνοντας την υπόσχεση από τον δήμαρχο ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα εργαστούν για τον δήμο με διαφάνεια και νομιμότητα. Το θέμα της διαφάνειας ήταν αυτό στο οποίο ο κ. Γκίζας έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα ενώ διαβεβαίωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ακυρώσει το έργο της απερχόμενης δημοτικής αρχής. Αντίθετα θα το συνεχίσει και θα χτίσει πάνω σε αυτό.

Παρόντες ήταν επίσης οι δήμαρχοι Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, καθώς επίσης και οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Καραγκούνης και Σπήλιος Λιβανός.

Μετά την τελετή ορκωμοσίας που έγινε από τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεο ακολούθησε μικρή δεξίωση.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία