Αγγελίες    Επικοινωνία

Νεκρός ανασύρθηκε ο νεαρός στην Κ. Βασιλική

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Νεότερη ενημέρωση

Δεν τα κατάφερε ο νεαρός που χάθηκε στα κύματα στην θαλάσσια περιοχή της Κάτω Βασιλικής καθώς την ώρα που ξέσπασε το μπουρίνι προσπάθησε να σώσει τη βάρκα του.

Ο 31χρονος έκανε κάμπινγκ μαζί με έναν φίλο του στην περιοχή και όταν ξεκίνησε η καταιγίδα μπήκε στο νερό για να βγάλει έξω το μικρό σκάφος για να μην καταστραφεί από την κακοκαιρία. Αυτό όμως στάθηκε μοιραίο για την ζωή του. Οι αρχές κινητοποιήθηκαν αμέσως και άρχισαν τις αναζητήσεις για να τον εντοπίσουν πολύ κοντά στην παραλία. Οι διασώστες αμέσως έκαναν προσπάθειες να τον επαναφέρουν καθώς αρχικά υπήρχε μια ελπίδα. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν. Ο άτυχος 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Βρέθηκε πριν από λίγο ο αγνοούμενος νεαρός στην θαλάσσια περιοχή της Κ. Βασιλικής.

Οι δυνάμεις που τον αναζητούσαν τον έχουν βγάλει στην ακτή, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό σε ποια κατάσταση βρίσκεται.

 

Βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η βάρκα του 25χρονου ανοικτά της θαλάσσιας περιοχής της Κάτω Βασιλικής.

Ο ίδιος ακόμα αναζητείται. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έκανε διακοπές στην περιοχή και διέμενε σε σκηνή, έχοντας μαζί του και τον σκύλο του ο οποίος έχοντας καταλάβει την απουσία του αφεντικού του κλαίει, περιμένοντάς τον.

Στο σημείο σπεύδει και η Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου για να ξεκινήσει έρευνες κατά μήκος της ακτής.

 

Ένας νεαρός περίπου 25 ετών αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή της Κάτω Βασιλικής, καθώς όταν ξέσπασε το δυνατό μπουρίνι προσπάθησε να βγάλει την βάρκα του από την θάλασσα.

Το μικρό σκάφος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ήταν αγκυροβολημένο στην περιοχή της Λιμνοπούλας. Στην προσπάθειά του ο νεαρός να το βγάλει στη στεριά για να μην υποστεί ζημιές από τον δυνατό κυματισμό, παρασύρθηκε και ο ίδιος και από τότε αγνοείται.

Το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου έχει σπεύσει με τα πλωτά σκάφη του στην περιοχή και κάνει έρευνες για την ανεύρεση του αγνοούμενου.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία