Αγγελίες    Επικοινωνία

Αφιερωμένη στην Ειρήνη η γιορτή λήξης του Δημοτικού Γαλατά

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14-06-2019 μια όμορφη εορταστική εκδήλωση στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά.

Οι μαθητές και μαθήτριες όλων των τάξεων του Σχολείου τραγούδησαν με τη συνοδεία της μουσικού κ. Μπαλαφούτη Φωτεινής, χόρεψαν παραδοσιακά και μοντέρνα τραγούδια που επιμελήθηκε ο γυμναστής του Σχολείου κ. Βελής Γαβριήλ. Επίσης έδειξαν τις ικανότητές τους στα παιχνίδια Κουκιά, Μπαλόνια, Μαντηλάκι, Σκυταλοδρομίες με μπάλες, Τσουβαλοδρομίες, χαρίζοντας χαρά στους καλεσμένους.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τον αποχαιρετισμό των μαθητών της Έκτης τάξης του Σχολείου και την απελευθέρωση πολύχρωμων μπαλονιών στον ουρανό, προκειμένου να συναντήσουν την ΕΙΡΗΝΗ που εδώ και πέντε χρόνια ουρανοδρομεί και να την ευχαριστήσουν για την κατασκευή της βιβλιοθήκης στο Σχολείο μας. Πάνω στα μπαλόνια οι μαθητές έγραψαν:

« ΕΙΡΗΝΗ, θέλουμε να σ’ ευχαριστήσουμε απ’ τα βάθη της καρδιάς μας για τον θησαυρό που μας έστειλες! Να είσαι σίγουρη ότι η βιβλιοθήκη με τα βιβλία που μας δώρισες θα αξιοποιηθεί απ’ όλους μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. ΕΙΡΗΝΗ, θα σε θυμόμαστε πάντα!»

Ο Διευθυντής του Σχολείου και το Διδακτικό Προσωπικό ευχαριστούν την οικογένεια του κ. Τριανταφύλλου Δημήτρη για την ευγενική προσφορά της.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.

Καλό καλοκαίρι…

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Παπανικολάου Κων/νος

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία