Αγγελίες    Επικοινωνία

Γαλατάς: Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική την Πρωτομαγιά!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Δήμος Ναυπακτίας, διοργάνωσε εκδήλωση για την Πρωτομαγιά με ελεύθερη είσοδο και δωρεάν φαγητό και αναψυκτικά στην κάτω πλατεία Γαλατά.Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου εορτάστηκε και φέτος η Πρωτομαγιά στο Γαλατά. Από τις 11:00 το πρωί έφθανε ο κόσμος στον οργανωμένο χώρο της Κάτω πλατείας.

Μικροί και μεγάλοι, στον άψογα διαμορφωμένο χώρο της πλατείας, απόλαυσαν σουβλάκια, δροσερά αναψυκτικά, μπύρες και κρασί. Η ζωντανή ορχήστρα ήταν εκεί και ήταν εκείνη που έφθασε το κέφι των παρευρισκομένων στο αποκορύφωμα.

Την εκδήλωση άνοιξε το μέλος του ΚΑΠΗ Ναυπακτίας κ. Ανδρέας Ανδρεόπουλος με ομιλία του για την εργατική Πρωτομαγιά.Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γ. Σιαμαντάς Αντιδήμαρχος Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Κοινωνικών Υποθέσεων του Δήμου Ναυπακτίας, ο Α. Πολονύφης Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος ΔΕ Χάλκειας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας ο Βασίλης Γκίζας, ο πρώην δήμαρχος Ναυπακτίας Γιάννης Μπουλές, η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Ζιαμπάρα και ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ Ναυπάκτου Β. Πατσαούρας.

Πηγή:galatas.gr

Media

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία