Αγγελίες    Επικοινωνία

Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε στύλο πινακίδας στη Ναύπακτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε αργά το απόγευμα στην Ναύπακτο όταν μια γυναίκα οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και καρφώθηκε πάνω σε στύλο πινακίδας σήμανσης, όπου υπήρχε και καλάθι απορριμμάτων.

Το όχημα κινούνταν στην οδό Μπότσαρη όταν η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες αισθάνθηκε ζάλη και έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο όπου κινήθηκε για αρκετά μέτρα μέχρι να καταλήξει στον στύλο.

Εκείνη την ώρα υπήρχαν και πεζοί στο πεζοδρόμιο που σώθηκαν από θαύμα, ενώ και η γυναίκα δεν τραυματίστηκε σοβαρά, όμως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου.

Στο σημείο έφτασε και περιπολικό της τροχαίας και οι αστυνομικοί διέκοψαν για λίγο την κυκλοφορία προκειμένου να απομακρυνθεί το όχημα με γερανό, καθώς και δυο πυροσβεστικά οχήματα, καθώς αρχικά έγινε λόγος για πρόκληση φωτιάς στο αυτοκίνητο.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία