Αγγελίες    Επικοινωνία

Με ρυθμό και κίνηση γέμισε το Παπαχαραλάμπειο στη Ναύπακτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και το 5ο Μαθητικό Φεστιβάλ Μοντέρνων χορών στη Ναύπακτο, που διοργανώθηκε με την συνεργασία του Δήμου Ναυπακτίας και της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας.

Το Παπαχαραλάμπειο γυμναστήριο γέμισε από νιάτα, ομορφιά και ρυθμό, καθώς  μαθητές Γυμνασίων και  Λυκείων της περιοχής έδειξαν το ταλέντο τους στο χορό. Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν τα Γυμνάσια: Κατοχής, Παναιτωλίου, Αιτωλικού, Ευηνοχωρίου, 2ο Μεσολογγίου, 4ο Αγρινίου, Αντιρρίου και 2ο και 3ο Ναυπάκτου και:  1ο ΓΕΛ Μεσολογγίου, 2ο και 3ο ΓΕΛ Αγρινίου, 1ο και 2ο Ναυπάκτου, Εκπαιδευτήρια Πάνου, 1 ΕΠΑΛ Ναυπάκτου

Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και κατάφεραν να ενθουσιάσουν το πολυπληθές κοινό το οποίο τα χειροκρότησε για την εξαιρετική προσπάθειά τους που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επαγγελματική.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και το Μουσικό Σύνολο Πνευστών Οργάνων του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου παρουσιάζοντας Latin ρυθμούς.

ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία