Αγγελίες    Επικοινωνία

Εβδομάδα Τουρισμού στη Ναύπακτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Η ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. "Προβάλλω τη Ναυπακτία" συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις της για την προώθηση της περιοχής μας στην παγκόσμια τουριστική αγορά διοργανώνει την Εβδομάδα Τουρισμού από 27/03 – 02/04/2019.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπακτίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή είναι το τουριστικό πρακτορείο Discover Messolonghi που σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσολογγίου παρουσιάζουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής του Μεσολογγίου.

H περιοχή μας, και με τον όρο αυτό εννοούμε την ευρύτερη περιοχή από το Μεσολόγγι μέχρι και την παραλιακή Φωκίδα, διαθέτει όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα και μπορεί να προσελκύσει συνειδητοποιημένους ταξιδιώτες με υψηλά budget κατανάλωσης, που αναζητούν συγκεκριμένες εμπειρίες. Κύριος στόχος της Εβδομάδας Τουρισμού είναι η προώθηση της ευρύτερης περιοχής ως ιδανικός προορισμός, κυρίως για εναλλακτικές διακοπές. Οι κυριότερες δράσεις που θα περιλαμβάνει η Εβδομάδα Τουρισμού είναι:

Ταξίδι Γνωριμίας (FamTrip) επιλεγμένων tour operator γραφείων του εξωτερικού, που έχουν επιλεγεί βάσει των ιδιαίτερου χαρακτήρα τους, ώστε να ταιριάζουν με τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η περιοχή μας.

Ταξίδι Γνωριμίας (FamTrip) καταξιωμένων bloggers που και επιλεγμένων δημοσιογράφων (presstrip) με σκοπό να προωθήσουν την περιοχή μέσα από τις δημοσιεύσεις τους.

Workshops και διαλέξεις σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό της περιοχής

Οι προσκεκλημένοι μας, εκπροσωπούν τα παρακάτω πρακτορεία και blogs

https://www.gate1travel.com/

https://www.hetcotours.com/

https://www.ofakim.co.il/

https://www.promovacances.com/vacances-sejour-hotel/voyage-grece/

http://www.karavel.com/

http://www.flipflop.holiday/

https://www.activeholidaysingreece.com/

www.passionforhospitality.net

www.provocolate.com 

https://eikoneskaipsithyroi.gr 

https://familyexperiencesblog.com 

www.anthomeli.com

www.travelbloggergreece.com

Το παραπάνω εγχείρημα απαιτεί την κινητοποίηση και την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων με τον τουρισμό, έτσι ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ευελπιστούμε ότι η Εβδομάδα Τουρισμού θα καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού για την προώθηση της περιοχής μας,συμβάλλοντας στην εξωστρέφεια και στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος που διαθέτουμε.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία