Αγγελίες    Επικοινωνία

«Οι αγώνες των γυναικών αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις κοινωνίες του κόσμου»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, χαιρετίζουμε τους διαχρονικούς αγώνες των γυναικών, οι οποίοι γίνονται στο πλαίσιο πολλαπλών ρόλων που τις χαρακτηρίζει αυτούς της εργαζόμενης, της συζύγου, της μητέρας.

Καθημερινά οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με προκλήσεις, απειλές και καταπάτηση των δικαιωμάτων τους. Αντιμετωπίζουν διακρίσεις, εκβιασμούς, απειλές στο εργασιακό αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο ζουν, προσφέρουν και εργάζονται. Δίνουν αγώνα στις διακρίσεις στην εργασία, που συχνά συνοδεύονται από παρενοχλήσεις και καταπατήσεις των δικαιωμάτων τους,  αγωνίζονται διεκδικούν και απαιτούν ισότητα στη διεύρυνση των δικαιωμάτων τους στην εργασία  και στην κοινωνία.

162 χρόνια αργότερα, οι αγώνες των  γυναικών αποτελούν σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης για όλες τις κοινωνίες του κόσμου.

Το ΕΚΝΔ συμπορεύεται στον διαρκή αγώνα για μία κοινωνία χωρίς διακρίσεις με ισότητα, δημοκρατία, αλληλεγγύη και κοινωνική δικαιοσύνη.

Από το Ε.Κ.Ν.Δ.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία