Αγγελίες    Επικοινωνία

Τα αποτελέσματα από το 3ο τουρνουά σκακιού RAPID φιλίας στη Ναύπακτο

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) « ΕΠΑΧΤΟΣ» διοργάνωσεκαι φέτος τουρνουά σκακιού, το ''3ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΦΙΛΙΑΣΝΑΥΠΑΚΤΟΥ'', σε 4 σκακιέρες με ελβετικό σύστημα 5 γύρων και με διεθνήαξιολόγηση.

Στη πετυχημένη αυτή διοργάνωση, που έχει γίνει πλέονθεσμός , έλαβαν μέρος συνολικά 66 παίχτες , από 11 διαφορετικούςσυλλόγους , σχηματίζοντας 14 ομάδες . Μικροί και μεγάλοι αθλητές απόεπτά (7) διαφορετικές πόλεις Άρτα, Αγρίνιο, Ναύπακτο, Πάτρα, Πρέβεζα, Λευκάδα και Ζάκυνθο μαζεύτηκαν στους φιλόξενους χώρους τουξενοδοχείου NAFS στην Ψανή για να παίξουν το αγαπημένο τους παιχνίδι μακριά από έχθρες, αντιπαλότητες και αντιδικίες,τα οποία περισσεύουν τη σημερινή εποχή, για τέσσερις ώρες, το απόγευμα του Σαββάτου (09Φεβρουαρίου 2019), έπαιξαν και ευχαριστήθηκαν σκάκι στο πνεύμα τηςφιλίας που πρεσβεύει ο Σύλλογος της Ναυπάκτου, αποδεικνύοντας για άλλημια φορά ότι το παιγνίδι ενώνει και πρέπει να ενώνει.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ΕΑΠ-1 , δεύτερη η ΝΕΠ και τρίτη η ομάδαΠΡΟΜΗΘΕΑΣ.

Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε από δύο ομάδες καταλαμβάνονταςτην έκτη θέση . Όλα τααποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο http://chess-results.com/tnr413627.aspx?lan=19.

Όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία , την οργάνωση και τοκλίμα , υποσχόμενοι να έρθουν και του χρόνου .

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία