Αγγελίες    Επικοινωνία

Γενική συνέλευση και κοπή πίτας για τον «ΕΠΑΧΤΟ»

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Ο Αθλητικός Σκακιστικός Όμιλος Ναυπάκτου (ΑΣΟΝ) «ΕΠΑΧΤΟΣ» πραγματοποίησε την ετήσια Γενική Συνέλευση το Σάββατο 02Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα του συλλόγου (Καλυδώνος 20-Λαγκαδούλα), που περιλάμβανε το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του Δ.Σ. για το έτος 2018 και το προγραμματισμό δράσης για το έτος 2019.

Μετά το πέρας της ΓΣ σύσσωμο το ΔΣ του Συλλόγου έκοψε την βασιλόπιτα παρουσία του δημάρχου κ. Τάκη. Λουκόπουλου, ο οποίος μίλησε με τα θερμότερα λόγια για τη σημασία της ενασχόλησης των νέων με το σκάκι.
Ακολούθησε διαγωνισμός τρίλιζας ανάμεσα στους μικρούς μαθητές του συλλόγου , με νικητή τον 7χρονο Γιάννη Τσώτα , ο οποίος και έλαβε έπαθλο μια σκακιέρα . Στο νικητή του φλουριού δόθηκε δώρο ένα σπάνιο σκακιστικό βιβλίο . Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Παναγιώτης Νάκης αφού ευχαρίστησε τον ιερέα που ευλόγησε την πίτα ,τον Δήμαρχο της πόλης που παρέστη ,τον Νικολάου Ντίνο για τη προσφορά της βασιλόπιτας το ''ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΑΚΙ'' και τους γονείς των παιδιών για τα είδη που πρόσφεραν, ευχήθηκε σε όλους ειρηνική και δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία.

Ο σύλλογος θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου και ώρα 16.00 τουρνουά σκακιού, με την ονομασία» 3ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ RAPID ΦΙΛΙΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ» στο HOTEL NAFS-Παραλία Ψανής -Ναύπακτος και την Κυριακή 10Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Σ Α ΠΥΡΓΟΥ για τον 2ο γύρο του κυπέλλου Ελλάδος 2019.

Κουφός Βασίλης

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία