Αγγελίες    Επικοινωνία

Ο πρόεδρος των Εκπαιδευτηρίων Πάνου στο ΔΣ του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν οι Αρχαιρεσίες του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων (ΣΙΣ) στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Αμέσως μετά τα αποτελέσματα, συνεκλήθη το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο, με ομόφωνη απόφαση, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής :

Κυραϊλίδης Χαράλαμπος (πρόεδρος), Κακαδιάρης Χριστόδουλος (αντιπρόεδρος), Παναγιωτόπουλος Αλκιβιάδης (Γενικός Γραμματέας), Καίσαρης Ηλίας (ταμίας), Δούκας Κωνσταντίνος, Γείτονας Χρήστος, Γκροζούδης Δημήτριος, Καράμαλης Παναγιώτης, Κορυφίδης Ιωάννης, Κοτρώνης Γεώργιος, Σάββας Στυλιανός, Μπακογιάννης Κωνσταντίνος, Λιναρδάτος Γεώργιος, Γιώργος Χατζήβεης.

Όπως φαίνεται από την παραπάνω λίστα, στο νέο συμβούλιο συμμετέχουν δυνατά ονόματα της ιδιωτικής εκπαίδευσης όπως ο Κων/νος Δούκας των ομώνυμων εκπαιδευτηρίων, ο Στέλιος Σάββας της Ελληνογερμανικής Αγωγής και πολλοί άλλοι.

Είναι σημαντικό ότι η περιφέρεια μας εκπροσωπείται από τον Γιώργο Κοτρώνη, πρόεδρο των Εκπαιδευτηρίων Πάνου, ο οποίος όπως δείχνουν οι πρώτες του κινήσεις ήρθε για να μείνει! 

Να θυμίσουμε ότι ο σύνδεσμος εκπροσωπεί τα ιδιωτικά της χώρας, στα οποία φοιτούν πάνω από 80.000 μαθητές.

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία