Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Παναιτώλιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, διότι ενεργώντας από κοινού με 34χρονο ημεδαπό και έναν ακόμα άγνωστο συνεργό τους, οι οποίοι αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στα όρια του αυτοφώρου, εισήλθαν σε οικία 53χρρονου ημεδαπού, ωστόσο αντιληπτοί από περιοίκους και δεν πρόλαβαν να αφαιρέσουν κάτι.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε δύο τμήματα εξαερισμού προερχόμενα από εξοπλισμό πρώην δημοτικού αναψυκτηρίου στο Πάρκο Αγρίνιου.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Συνελήφθησαν σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου και του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου - Βόνιτσας, τέσσερις άνδρες από 18 έως 50 ετών, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν το οχήματά τους, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδηγού.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 65χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 γραμμάρια κάνναβης και 929 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 30χρονος αλλοδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, επέδειξε πλαστή άδεια διαμονής, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων για παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

 

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 391 γραμμάρια λαθραίου καπνού.

Γραφείο Τύπου Αστ. Δ/νσης Περ. Δυτικής Ελλάδας

 

Σελίδα 1 από 371

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία