Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Μονοήμερη - προσκυνηματική εκδρομή για τα μέλη και τους φίλους πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γαλατά, την Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 με προορισμό το Μοναστήρι του Προυσού.
Η αναχώρηση των εκδρομέων έγινε στις 08:00 από την Κάτω Πλατεία Γαλατά.

Πηγή: galatas.gr

Χορευτική βραδιά στον Γαλατά

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 23 Ιουνίου, 2019 στις 21:15 στην Κάτω πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια μαγική χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά, που το αποτελούσαν παιδιά του νηπιαγωγείου και των μικρών τάξεων του δημοτικού σχολείου Γαλατά. Στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά , αποτελούμενο από παιδιά μεγαλύτερων τάξεων του δημοτικού σχολείου Γαλατά που παρουσίασε χορούς από την Θεσσαλία. Την εκδήλωση έκλεισε το εφηβικό τμήμα (παιδιά γυμνασίου και λυκείου) του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά που παρουσίασε χορούς από τις Κυκλάδες.
Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα του Καλλιτεχνικού Λαογραφικού Ομίλου Φθιώτιδας, ο Παγκρήτιος Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας και ο Λαογραφικός Χορευτικός Σύλλογος Αμφίκλειας «Η Δαδιώτικη Εστία».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους το δικαίωμα συμμετοχής.

Πηγή: galatas.gr

Ημερομηνία πρώτης δημοσίευσης: 27/09/2018

Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Γαλατά προσκαλεί τα μέλη του την  Κυριακή 30 - 9 - 2018 και ώρα 6:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού  Σχολείου Γαλατά, με θέμα: «Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου».
Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 7 - 10 - 2018 την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
Χρήστος  Κακολύρης  

Μπορείτε να προμηθευτείτε την εφημερίδα στα περίπτερα του νομού

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018, στις 21:00 στην Άνω πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια όμορφη χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά αποτελούμενη από παιδιά του Νηπιαγωγείου και μικρών τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Γαλατά, παρουσιάζοντας χορούς από την Ήπειρο και τα Επτάνησα, μετά ακολούθησε το χορευτικό τμήμα του Χορευτικού Ομίλου Πατρών «Ελλήνων Χορός».
Στη συνέχεια ακολούθησε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Γαλατά «ΑΡΜΟΝΙΑ που παρουσίασε χορούς από τα νησιά του Αιγαίου και το χορευτικό τμήμα του Λαογραφικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Οι Ρίζες» Αμαλιάδας. Την εκδήλωση έκλεισε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά αποτελούμενο από παιδιά του Γυμνασίου και Λυκείου που παρουσίασε χορούς από την Δυτική Στερεά Ελλάδα.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους το δικαίωμα συμμετοχής.

Πηγή: galatas.gr

Το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Γαλατά διοργανώνει εκδρομή στον Προυσό με ώρα αναχώρησης τις 8:00 μ.μ.

Χώρος συγκέντρωσης των εκδρομέων η κάτω πλατεία Γαλατά και η άνω πλατεία Γαλατά (στάση αστικής). Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στον κ. Χρήστο Κακολύρη (τηλ: 6973589007), στον κ. Γεώργιο Σ. Τσορτό (τηλ: 6937502354) και στην κ. Βίκη Καζανά – Βαλή (τηλ: 26310 41334).

Πηγή: galatas.gr

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, την Κυριακή 18 Ιουνίου 2017, στις 21:30 στην Κάτω πλατεία Γαλατά πραγματοποιήθηκε, μια μαγική χορευτική βραδιά από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Γαλατά.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης άνοιξε η πρώτη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά, αποτελούμενο από παιδιά του δημοτικού σχολείου παρουσιάζοντας ηπειρώτικους και πελοποννησιακούς χορούς. Μετά το Πολιτιστικό Σύλλογο Πλατανίου Ρίου-Πάτρας ακολούθησε η δεύτερη ομάδα του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Γαλατά που παρουσίασε χορούς από την Θράκη.

Στην εκδήλωση επίσης συμμετείχαν: Το Χορευτικό Τμήμα Γυναικών Αγγελοκάστρου παρουσιάζοντας χορούς από τη Θεσσαλία, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πλατανίου Ρίου-Πάτρας παρουσιάζοντας χορούς από τα νησιά του ΒΑ Αιγαίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουριάς παρουσιάζοντας χορούς από τη Ρούμελη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την ενίσχυση του συλλόγου. Οι λαχνοί διατέθηκαν με το συμβολικό ποσό του 1 ευρώ δίνοντας σε όλους τους φίλους το δικαίωμα συμμετοχής.

Πηγή: galatas.gr

Σελίδα 1 από 2

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία