Αγγελίες    Επικοινωνία

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Συνάντηση με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας είχε ο Σπήλιος Λιβανός ο οποίος και ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της αγοράς για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. 
Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν μεταξύ άλλων το θέμα της κατασκευής μαρίνας, με τον κ. Λιβανό να επισημαίνει την αναγκαιότητα να προχωρήσει το έργο έτσι ώστε να αναπτυχθεί περαιτέρω η περιοχή ως τουριστικός προορισμός. Στην ίδια λογική συζητήθηκε και η συντήρηση και προβολή του Κάστρου της Ναυπάκτου, αλλά και η δημιουργία του οδικού άξονα Ιτέας-Μεσολογγίου που θα συμβάλλει στην ανάπτυξη της ακτογραμμής.
Οι επιχειρηματίες έθεσαν στον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία την προστασία των καταστημάτων τους έναντι του ανταγωνισμού των ηλεκτρονικών καταστημάτων ενώ συζητήθηκαν και οι επιπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή από την κατάργηση του τμήματος ΤΕΙ Ναυπάκτου . Τα μέλη της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν τον κ. Λιβανό για το αίτημά τους να ιδρυθεί Πανεπιστήμιο Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Αιτωλοακαρνανία, θέτοντας ως στόχο την ίδρυση 2 τμημάτων στην πόλη της Ναυπάκτου.
Επίσης συζητήθηκε η αναβάθμιση των εργοταξιακών χώρων του Αντιρρίου, η ανάδειξη του Ιστορικού Κάστρου Αντιρρίου αλλά και η ανάπτυξη του ορεινού όγκου της Βαράσοβας.
Από την πλευρά του ο Σπήλιος Λιβανός, ο οποίος επισκέπτεται πολύ συχνά την περιοχή, δεσμεύτηκε ότι θα στηρίξει τα δίκαια αιτήματά του εμπορικού κόσμου της Ναυπάκτου για την ανάπτυξη και την αναβάθμιση συνολικά της περιοχής.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας εκφράζει τα συγχαρητήρια του και τη συμπαράσταση του στη Διοίκηση του Σωματείου Ταξί για τον αγώνα που καταβάλλουν για κατοχύρωση του επαγγέλματός τους για την πάταξη του παρεμπορίου.

Μέσα από αυτό τον αγώνα κατάφεραν, όπως έγινε και παλιότερα από το σωματείο κομμωτών στο δικό τους τομέα , να επιβληθεί ποινή φυλάκισης 7 μηνών με διετή αναστολή και πρόστιμο 3,000 ΕΥΡΩ, σε ιδιώτη ο οποίος έκανε παράνομη μεταφορά επιβατών με το ΙΧ αυτοκίνητο του.

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας θα είναι πάντα συμπαραστάτης σε κάθε σωματείο μας για τη πάταξη της μάστιγας του παρεμπορίου και τη προστασία όλων των συναδέλφων.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Δαβανέλλος Θέμης

Ο Γραμματέας
Μπακατσιάς Βασίλης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέο ΔΣ της ΟΕΒΕΣΝ

Την Κυριακή 02/06/2019 έγιναν οι Αυτοδιοικητικές Εκλογές από τις οποίες προέκυψε Νέο Δημοτικό αλλά και Τοπικά Συμβούλια για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Το ΔΣ εύχεται τόσο στον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ναυπακτίας κ. Γκίζα Βασίλη αλλά και σε όλα τα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και στα μέλη των τοπικών Συμβουλίων, καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, μακριά από κάθε μικροκομματική και παραταξιακή σκοπιμότητα αλλά με μοναδικό γνώμονα την προάσπιση των συμφερόντων των επαγγελματιών, θα αγωνίζεται στο πλευρό τους προσβλέποντας σε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τους επαγγελματικούς φορείς του Δήμου για την πρόοδο, τη προβολή και την ανάπτυξη της Ναυπακτίας και Δωρίδας.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Δαβανέλλος Θέμης

Ο Γραμματέας
Μπακατσιάς Βασίλης

Το ΔΣ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας και η Πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου Κουρέων – Κομμωτών Ναυπακτίας κ. Ελευθεράκη Λένα, ευχαριστεί τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΟΥ και την επιχείρηση ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΟΤΡΩΝΗ ΑΕ, αλλά ιδιαιτέρως τον πρόεδρο τους κ. Γιώργο Κοτρώνη, για την ανταπόκριση του και οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας μας για κατασκευή περουκών από ΔΩΡΕΑΝ προσφορά μαλλιών από συμπολίτες μας και ΔΩΡΕΑΝ διάθεση τους σε συνανθρώπους μας που τις έχουν ανάγκη.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Δαβανέλλος Θέμης Μπακατσιάς Βασίλης

 

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας συνεδρίασε την 9/5/2019 με μοναδικό θέμα «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΣ» σύμφωνα με το καταστατικό λειτουργίας.

Με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ προέκυψε το παρακάτω νέο ΔΣ:

ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ ΘΕΜΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΝΑΠΛ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΜΙΑΣ

ΚΑΡΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΕΛΟΣ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ ΜΕΛΟΣ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΛΟΣ

Το νέο ΔΣ με νέα δύναμη, ομοψυχία, έξω από κάθε μικροπολιτική σκοπιμότητα αλλά και με την συμπαράσταση όλων των σωματείων μας, είναι πλέον σε θέση να διεκδικήσει οτιδήποτε μας ανήκει και αποβλέπει στην βελτίωση της θέσης των επαγγελματιών βιοτεχνών και εμπόρων στην Ναυπακτία και Δωρίδα.          

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΘΕΜΗΣ ΔΑΒΑΝΕΛΛΟΣ
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΚΑΤΣΙΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: ‘’120 Δόσεις προς ΔΟΥ και ΕΦΚΑ – Κόκκινα Δάνεια, Εξωδικαστικός Μηχανισμός Ρύθμισης Χρεών Επιχειρήσεων, Ελευθέρων Επαγγελματιών και Αγροτών’’ πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 19/04/2019 στην Ομοσπονδία Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ναυπακτίας και Δωρίδας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος και το ΔΣ της Ομοσπονδίας καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτ/νιας κ. Τσιχριτζής Παναγιώτης με τον Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Κουρμούση Φώτη,

Ο κ. Κουρμούσης παρουσίασε αναλυτικά το νομοθετικό πλαίσιο ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων και ελευθέρων επαγγελματιών, έτσι ώστε να υπάρχει πλήρη και σωστή ενημέρωση στους επαγγελματίες της πόλης. Κατόπιν, δέχτηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους και μέσα κλίμα διαλόγου απάντησε στα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματία.

Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Σούζας Ταξιάρχης
Ο Γραμματέας
Αναδιώτης Κων/νος

Σελίδα 1 από 18

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας ΑΙΧΜΗ, πρώτης σε κυκλοφορία και αναγνωσιμότητα στο νομό Αιτωλοακαρνανίας. Ειδήσεις, σχόλια, ρεπορτάζ, κοινωνικά, αθλητικά, μικρές αγγελίες

Η Αιτωλοακαρνανία